dobroge.tv

Live

Zelenski: Drumul ţării noastre este dificil. Acesta este drumul independenţei, al integrităţii teritoriale, al integrării în lumea civilizată şi al dezvoltării sociale.

Zelenski: Drumul ţării noastre este dificil. Acesta este drumul independenţei, al integrităţii teritoriale, al integrării în lumea civilizată şi al dezvoltării sociale.
01 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un nou mesaj poporului ucrainean în care a vorbit le-a mulţumit, printre altele, luptătorilor şi celor implicaţi în eliberarea unor zone din Ucraina.

”Duşmanul a început această zi cu o crimă deliberată şi absolut premeditată a unor ucraineni în Zaporojie. Un atac cu rachete asupra unui convoi de maşini civile. Până acum, sunt anunţaţi 30 de morţi. Aproape o sută răniţi şi traumatizaţi. Armata rusă ştia unde vor lovi rachetele. Nişte ne-oameni au făcut asta. De la primul până la ultimul. De la cel care a dat acest ordin şi până la toţi care au executat acest ordin. Vor răspunde. Cu siguranţă. În faţa legii şi în faţa poporului

O altă farsă a avut loc azi la Moscova. Ceva a fost sărbătorit acolo. Ovaţionau ceva acolo. Cântau în piaţă. Vorbeau de Zaporojie… Când chiar ei au aranjat aşa ceva în Zaporojie. Sunt ne-oameni. Memorie eternă tuturor celor ucişi în atacuri teroriste ruseşti.

Am anunţat deja detalii în această după-amiază legate de cererea noastră pemntru o aderare accelerată la NATO. Şi despre evidenta disponibilitate a Ucrainei pentru negocieri cu Federaţia Rusă – dar cu alt preşedinte al Rusiei, care să înţeleagă ce se întâmplă. Acum vreau să adaug ceva despre decizia Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare privind sancţiuni împotriva unor persoane şi entităţi din Rusia. Este o listă foarte lungă, nume chiar faimoase. Oricum, nu ne concentrăm pe volum, ci pe demontarea influenţei ruseşti şi în acelaşi timp influenţarea stării lucruri în Federaţia Rusă”, a adăugat Volodimir Zelenski.

El le-a mulţumit preşedintelui american, Joe Biden, Congresului, prietenilor din Europa şi tuturor care întăresc sancţiunile împotriva Rusiei şi ajută Ucraina. Totodată, le-a mulţumit luptătorilor şi celor implicaţi în eliberarea unor zone din Ucraina.

”Drumul ţării noastre este dificil. Drumul este clar. Acesta este drumul independenţei, al integrităţii teritoriale, al integrării în lumea civilizată şi al dezvoltării sociale. Drumul duşmanului nostru este de asemenea foarte clar – înfrângere, ruşine şi condamnare”, a subliniat Volodimir Zelenski.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233