dobroge.tv

Live

Imagini cu explozia de pe podul care leagă Crimeea de Rusia. Zelenski: A fost o zi bună şi preponderent însorită pe teritoriul statului nostru. Din păcate, în Crimeea a fost înnorat - VIDEO

Imagini cu explozia de pe podul care leagă Crimeea de Rusia. Zelenski: A fost o zi bună şi preponderent însorită pe teritoriul statului nostru. Din păcate, în Crimeea a fost înnorat - VIDEO
09 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Trei persoane au murit în urma unei explozii uriașe care a avariat grav podul Kerci, podul care leagă Crimeea de Rusia. Autorităţile ruse au transmis că un camion capcană a provocat incendiul, iar  Mihailo Podoliak, consilierul preşedintelui ucrainean, a sugerat că Ucraina ar fi fost implicată în incident, declarând că ”podul, Crimeea sunt începutul”, iar ”tot ce este ilegal trebuie distrus, tot ce a fost furat trebuie returnat Ucrainei, tot ce aparţine ocupaţiei ruse trebuie expulzat”. Pagubele materiale au fost estimate la peste 8 milioane de dolari.

Preşedintele rus Vladimir Putin a dispus crearea unei comisii guvernamentale în urma unui incident pe podul Crimeei, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de TASS.

Înregistrări video ale camerelor de supraveghere arată momentul exploziei de pe pod.

Sâmbătă seară, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj în care a afirmat că viitorul naţiunii sale este unul luminos, subliniind că dacă ocupanţii fug în timp ce au o şansă, aceasta va fi cea mai bună opţiune pentru ei.

"Astăzi (n.r.- sâmbătă seară) a fost o zi bună şi preponderent însorită pe teritoriul statului nostru. Erau vreo 20 de grade şi însorit în mari părţi ale ţării. Din păcate, în Crimeea a fost înnorat. Deşi este şi cald. Dar indiferent câţi nori sunt, ucrainenii ştiu ce să facă. Şi ştiu că viitorul nostru este luminos. Acesta este un viitor fără ocupanţi. Pe întreg teritoriul nostru, în special în Crimeea. Dacă ocupanţii fug în timp ce au o şansă, aceasta va fi cea mai bună opţiune pentru ei. Dacă sunt forţaţi să rămână, orice ocupant poate găsi o modalitate de a se preda. Garantăm păstrarea vieţilor tuturor militarilor ruşi care depun armele şi se predau în mod voluntar. Ucraina aderă întotdeauna la toate normele şi convenţiile internaţionale. Nu vom lăsa alte opţiuni pe care să se bazeze ocupanţii.

Echipele noastre de eliminare a muniţiilor explozive, inginerii noştri de eliminare a bombelor lucrează la maximum, dar după ocupanţi, o zonă foarte mare este contaminată cu mine. Vă rugăm să nu ignoraţi avertismentele legate de mine, să nu vizitaţi zonele închise din cauza pericolului, vă rugăm să raportaţi poliţiei, serviciilor de urgenţă sau autorităţilor locale legat de orice mine sau muniţie neexplodata găsite", a transmis preşedintele, potrivit news.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233