dobroge.tv

Live

ITALIA. Personalul medical nevaccinat, primit de astăzi în spitale

ITALIA. Personalul medical nevaccinat, primit de astăzi în spitale
01 noiembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Aceasta este prima decizie privind pandemia luată de guvernul Meloni. Consiliul de Miniștri a stabilit că de astăzi expiră obligația de vaccinare pentru medici și pentru toți profesioniștii din ramura sănătății.Regula urma să fie, oricum, aplicată la sfârşitul anului, pentru a remedia lipsa personalului medical.In continuare însă, la recomandarea virologilor, imunologilor și epidemiologilor, se menţine purtarea măștii în spitale.

Unitatea de Criză Covid din Regiunea Lazio a considerat oportună obligației utilizării măștilor în spitale și în structurile pentru vârstnici, RSA, cel puțin pe întreaga perioadă a gripei sezoniere clasice care se va suprapune cu Covid, scrie www.euractiv.ro.

Indicațiile Fundației Gimbe sunt foarte clare: „Folosirea măștilor în instituțiile medicale este esențială atât pentru a proteja profesioniștii și lucrătorii din domeniul sănătății - evitând decimarea în continuare a personalului prin concedii medicale - cât, mai ales, pentru a proteja sănătatea pacienților, în special a persoanelor în vârstă și a celor vulnerabile”. „Obligația purtării măștilor în spital și RSA – subliniază președintele Fundației Gimbe, Nino Cartabellotta – ar trebui să fie permanentă, indiferent de pandemia în desfășurare, pentru a proteja cu mai multă eficiență persoanele vulnerabile de infecțiile respiratorii de orice fel”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233