dobroge.tv

Live

Explozie la Ambasada Ucrainei din Madrid. Un bărbat a fost rănit după ce un plic i-a explodat în mână

Explozie la Ambasada Ucrainei din Madrid. Un bărbat a fost rănit după ce un plic i-a explodat în mână
30 noiembrie 2022
Redactia DTV

Publicitate

O explozie a avut loc la Ambasada Ucrainei din Madrid, rănind un angajat care manipula o scrisoare, a anunţat miercuri Ministerul spaniol de Interne, informează CNN, citat de news.ro.

Poliţia investighează incidentul, dar este prea devreme pentru a şti dacă explozia a avut loc atunci când angajatul ambasadei a încercat să deschidă plicul sau când pur şi simplu l-a mutat într-un alt loc.

leg Nikolenko, un purtător de cuvânt al ministrului ucrainean de externe DmItro Kuleba, a declarat că viaţa angajatului rănit la Ambasadă - pe care îl numeşte „comandant” - nu este în pericol.

El a spus că nimeni altcineva nu a fost rănit şi că securitatea a fost sporită la toate ambasadele ucrainene.

„Ambasada Ucrainei din Spania a primit un plic. În timpul inspecţiei, plicul a explodat în mâinile comandantului. Comandantul are uşoare, acum este spitalizat, primeşte îngrijirile medicale necesare. Nu există nicio ameninţare la adresa vieţii sale”, se arată în mesajul purtătorului de cuvânt, citat de agenţia ucraineană UNIAN.

Dmitro Kuleba „a emis o instrucţiune urgentă pentru a intensifica securitatea la toate ambasadele ucrainene din străinătate”, a declarat Nikolenko.

Oricine se află în spatele acestei explozii nu va reuşi să intimideze diplomaţii ucraineni sau să le oprească activitatea lor zilnică depută pentru a întări Ucraina şi pentru a contracara agresiunea rusă”, a declarat Nikolenko, citându-l pe Kuleba.


Sursă foto: unian.net

Publicitate

solid house
Publicitate
Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

În centrul atenției

cu Bogdan Papacostea

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Pauza de Sport

cu Ciprian Vieru

Comentologie

cu Manu Nistor

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233