dobroge.tv

Live

ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA. Prima dezbatere televizată Donald Trump şi Joe Biden, plină de insulte - VIDEO

30 septembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Cu 35 de zile înaintea de alegerile americane prezidenţiale, Donald Trump şi Joe Biden pentru prima oară faţă în faţă, într-o dezbatere dezbatere plină de întreruperi şi insulte, scrie news.ro. Dezbaterea a durat o oră și jumătate și a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News. Din cauza pandemiei, publicul a fost foarte restrâns, iar toți participanții din public au fost testați pentru Covid-19. Prima doamnă Melania Trump și fiica cea mare a președintelui, Ivanka au fost prezente.

Între subiectele aflate pe agenda dezbaterii s-au aflat pandemia de COVID-19, Curtea Supremă de Justiţie, economia, problemele rasiale, violenţa, bilanţurile politice ale celor doi candidaţi şi ”integritatea scrutinului”.

Preşedintele Donald Trump l-a întrerupt în repetate rânduri pe Biden, care nu a ezitat să-l numească clovn şi ”cel mai rău preşedinte pe care l-a avut America”.De altfel, Trump l-a atacat pe Biden şi l-a întrerupt, indiferent de tema abordată.

În timpul discuţiei despre taxe şi despre informaţiile privind nivelul scăzut al taxelor plătite de Trump sau faptul că nu a plătit deloc, Biden a încercat să vorbească despre corectitudine, notând că un profesor plăteşte taxe mai mari decât cele achitate de Trump, însă a fost întrerupt de acesta, care a încercat să devieze discuţia,

Disputele verbale s-au manifestat şi în timpul discuţiei despre sistemul de sănătate şi s-au menţinut pe toată durata dezbaterii.

Cei doi au avut dispute inclusiv pe tema pandemiei de COVID-19, Biden acuzându-l că nu are niciun plan, în timp ce Trump i-a replicat că el ar fi înregistrat mai multe victime.

Candidatul democraților l-a acuzat pe Trump că a ascuns gravitatea virusului SarCov2 și din cauza lui au murit foarte mulți americani:. ”O mulțime de oameni au murit până ce s-a deșteptat el și a acționat mai rapid”.

Alte două dezbateri ar urma să mai aibă în loc în datele de 15 și 22 octombrie, iar alegerile vor avea loc în 3 noiembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233