dobroge.tv

Live

Un român a murit în urma unui accident cumplit, în Ungaria: un microbuz și o dubă de la pompe funebre s-au ciocnit violent. GALERIE FOTO

Un român a murit în urma unui accident cumplit, în Ungaria: un microbuz și o dubă de la pompe funebre s-au ciocnit violent. GALERIE FOTO
22 februarie 2023
Redactia DTV

Publicitate

Tragedie, marți după-amiază, la kilometrul 30 al autostrăzii 54 din Ungaria, acolo unde un microbuz albastru înmatriculat în România s-a ciocnit frontal cu o dubă albă, aparținând unei firme de pompe funebre. Impactul a fost fatal pentru șoferul microbuzului românesc, scrie publicația maghiară vira.hu, citată de observatornews.ro.

Potrivit unui comunicat al poliției, accidentul s-a produs în jurul orei 13.30, în apropierea localității ungurești Bócsa. În accident a fost implicată și o a treia mașină. Șoferul acesteia a evitat coliziunea cu cele două dube, a tras de volan și s-a izbit de un copac.

Microbuzul albastru cu numere de înmatriculare românești circula dinspre Kecskemét. Zoltán Czeller, primarul orașului Jánoshalma, călătorea în mașina din față și a povestit detaliile tragediei. Potrivit edilului maghiar, un Opel Corsa a încetinit în fața lui și apoi s-a oprit, indicând intenția de a vira la stânga. La fel a făcut și Czeller. Se pare însă că șoferul microbuzului românesc a observat prea târziu mașinile oprite. După o scurtă frânare, ar fi tras de volan stânga, pentru a evita coliziunea, și a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o dubă albă care venea din sens opus.

Se pare că autoutilitara românescă era încărcată cu sute de kilograme de plăci de pavaj, care, în momentul impactului, l-au lovit pe șofer. Din păcate, acesta nu a supraviețuit rănilor suferite, fiind declarat decedat de medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului. Potrivit informațiilor obținute de vira.hu, duba albă, care s-a răsturnat din cauza forței coliziunii, aparținea unei firme de pompe funebre din Csongrád-Csanád. Șoferul și pasagerul acesteia au fost răniți și transportați la spital. Unul dintre ei s-a ales cu un picior rupt, iar celălalt a fost lovit puternic la cap.

Șoferul mașinii care s-a izbit de copac a fost dus și el dus la spital cu ambulanța.


Sursă foto: vira.hu / Facebook Egyszer már láttam autót

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

Lumina lui Hristos

Dumnezeul lui Arie

Lumina lui Hristos

ORBIREA DUHOVNICEASCĂ

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233