dobroge.tv

Live

„Marinarii” sărbătoresc Paștele în cantonament

14 aprilie 2023
Publicitate

Fotbaliștii Farului Constanța sărbătoresc Paștele tot cu gândul la fotbal. „Marinarii” vor petrece moderat învierea Domnului pentru că luni seară au meci în play-off-ul Superligii. Formația de pe litoral joacă pe Arena Națională împotriva lui FCSB, iar victoria este singura variantă luată în calcul de Gheorghe Hagi.

Farul Constanța este liderul la zi al clasamentului play-off-ului Superligii și speră să își majoreze avansul după etapa din acest weekend. După două victorii „acasă” și o remiză în deplasare, trupa de pe litoral speră să bifeze și primul succes pe teren străin, chiar dacă va avea în față pe FCSB, formație care este și ea angrenată în lupta pentru titlu. Concentrarea este maximă în rândul „marinarilor”, motiv pentru care și sărbătorile pascale vor fi petrecute în cantonament de cei mai mulți dintre aceștia, mai ales că partida este programată pentru luni seară.

Un meci foarte foarte tare, dar eu zic că suntem în formă. O să fie un meci foarte bun, așa cum a fost și meciul cu Craiova. Sper să fie același rezultat”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

FCSB și Farul Constanța s-au mai aflat față în față de două ori în sezonul regulat. Ambele confruntări au fost câștigate de formația pregătită de Gheorghe Hagi, care a marcat de fiecare dată câte trei goluri. Contrar tuturor așteptărilor, gazdele de luni seară sunt cotate cu prima șansă la victorie, o înfrângere scoțându-le în mare măsură din lupta pentru titlu.

Înaintea etapei a patra play-off-ului, Farul este lider, cu 39 de puncte, urmată de CFR, cu 35 de puncte, și FCSB, cu 34 de puncte. Partida este programată să se joace pe Arena Națională, cu începere de la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233