dobroge.tv

Live

Încă un atac armat în Serbia. Un tânăr a omorât cel puțin opt persoane și a rănit alte 13 - a fost prins de polițiști

Încă un atac armat în Serbia. Un tânăr a omorât cel puțin opt persoane și a rănit alte 13 - a fost prins de polițiști
05 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Încă un atac armat a avut loc la doar o zi după atacul de la o școală din Belgrad. Cel puțin opt persoane au fost ucise și au fost 13 rănite. Autorul atacului armat a fost prins.

Atacul armat a avut loc joi seară, în apropiere de Mladenovac, la circa 60 de kilometri sud de Begrad, după ce atacatorul a tras cu o armă automată dintr-un vehicul în mişcare şi apoi a fugit, a relatat televiziunea de stat RTS. Şapte dintre răniţi sunt în stare critică.

Bratislav Gašić, ministrul de Interne, a numit atacul „un act de terorism”.

Relatările locale sugerează că printre morţi se află un ofiţer de poliţie şi sora acestuia, împuşcaţi după izbucnirea unui conflict în satul Malo Orasje, în apropiere de Mladenovac. Se crede că împuşcăturile au avut loc la mai multe adrese, notează news.ro.

Autorul a fost prins

Tânărul care a deschis focul şi a ucis opt persoane a fost arestat după ce a fost căutat toată noaptea, informează cotidianul „Blic”. Uroş B., în vârstă de 21 de ani, care a fost căutat de sute de poliţişti toată noaptea, a fost găsit vineri dimineaţa în Kragujevac, la circa 60 de kilometri depărtare de locul faptei.

Atac armat la o școală din Belgrad

Miercuri, un elev de 13 ani a împuşcat mortal opt colegi şi un gardian la o şcoală din Belgrad, un atac care a şocat ţara din Balcani. Poliţia l-a identificat pe atacatorul de miercuri Kosta Kecmanović şi a afirmat că era elev al şcolii din 2019. Poliţiştii au declarat că el a folosit două dintre armele tatălui său pentru atacul pe care l-ar fi plănuit de o lună -- detalii aici: Masacru la o şcoală din Belgrad. Un elev a omorât 9 persoane, majoritatea fete - tatăl băiatului a fost arestat


Sursă foto: Twitter @SeicoIntel

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233