Live

CORONAVIRUS ÎN LUME. Cehia introduce noi restricții după creşterea numărului de cazuri COVID

CORONAVIRUS ÎN LUME. Cehia introduce noi restricții după creşterea numărului de cazuri COVID
publicat pe 13 octombrie 2020

Cehia a anunţat noi măsuri pentru limitarea răspândiriivcoronavirusului. De mâine, restaurantele și barurile din toată țara se vor închide. Potrivit digi24.ro, s-au închis şi cinematografele, grădinile zoologice, sălile de fitness şi muzeele, iar consumul de alcool în locuri publice va fi interzis.

Cuvernul ceh este criticat pentru măsurile haotice luate până acum și care nu au reușit să țină situația sub control. În ultimele două luni numărul infectărilor cu noul coronavirus a crescut puternic.

Au atins un record de peste 8.600 de cazuri în 24 de ore, în condițiile în care Cehia are 10,7 milioane de locuitori. Potrivit datelor Centrului European de Control al Bolilor, țara are cea mai mare rată de infectare din UE, din ultima perioadă: 398 de cazuri la 100.000 de locuitori, mai scrie sursa citată.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233