dobroge.tv

Live

Medicii rezidenți din Spania au ajuns la limita răbdării: s-au dezbrăcat în semn de protest. VIDEO

21 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Medicii rezidenți din Barcelona s-au dezbrăcat în stradă, în semn de protest, pentru a demonstra că au ajuns la capătul răbdării. Aceștia sunt nemulțumiți de lipsa de strategie a autorităţilor în condiţiile actualei pandemii.

Aceștia critică lipsa personalului din spitale şi denunţă extenuarea la care sunt supuşi de mai bine de șapte luni. Sunt nemulțumiți de lipsa de empatie a guvernului care nu le măreşte salariile de mulţi ani şi îi exploatează de mai bine de jumătate de an în ture fără sfârşit, scrie Digi24.

Noi am crezut din prima zi că pentru asta ne-am făcut medici şi infirmieri. Şi ne-am luptat, nu cu curaj, ci mai degrabă cu entuziasmul dat de faptul că noi pentru asta ne-am pregătit. Acum am văzut că e un maraton şi începe să aibă efecte la nivel psihologic. Epidemia din 1918 a lăsat o atmosferă de anxietate şi de depresie în Europa, care a durat mai mulţi ani. A durat 4 - 5 ani ca să treacă şi cred că acum va fi la fel”, spune César Carballo, medic la Spitalul Ramón y Cajal din Madrid.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233