dobroge.tv

Live

Ultima dezbatere Trump - Biden: cei doi s-au înfruntat cu microfoanele oprite

Ultima dezbatere Trump - Biden: cei doi s-au înfruntat cu microfoanele oprite
23 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Donald Trump și Joe Biden s-au reîntâlnit în ultima confruntare televizată înainte de alegerile din SUA. Pentru a evita o ceartă continuă între cei doi, ca la precedenta dezbatere, celor doi li s-au întrerupt automat microfoanele după 2 minute în care și-au expus răspunsul la o întrebare.

Cei doi au discutat despre pandemie, după care au trecut la schimburi de replici referitoare la problemele încurcate pe care fiecare le are în străinătate. Trump a repetat acuzaţiile conform cărora Biden şi fiul acestuia Hunter s-au implicat în activităţi lipsite de etică în China şi în Ucraina. Nu a furnizat nicio dovadă, astfel că Biden le-a numit false şi defăimătoare, scrie news.ro.

Potrivit sursei citate, Biden şi-a apărat familia şi a afirmat fără echivoc că nu a obţinut ”nici măcar un penny” dintr-o sursă externă, acuzându-l apoi pe Trump că vrea să-i deturneze pe americani. El l-a acuzat pe Trump că evită să-şi plătească taxele, invocând o investigaţie a New York Times potrivit căreia Trump nu ar fi plătit aproape deloc imppozite timp de peste 20 de ani.

Cei doi au mai avut dispute legat de sistemul sanitar, politica faţă de China şi rasism, Biden afirmând că Trump este unul dintre cei mai rasişti preşedinţi din istorie. Trump a replicat criticând faptul că Biden este autorul unei legi din 1994, referitoare la încarcerarea acuzaţilor provenind din rândurile minorităţilor şi afirmând că el a făcut pentru americanii de culoare mai mult decât orice al preşedinte american, cu excepţia, poate, a lui Abraham Lincoln.

Cei doi au abordat şi situaţia copiilor de migranţi despărţiţi de părinţi, Trump argumentând că traficanţi şi oameni din cartelurile drogurilor „s-au folosit de aceşti copii pentru a intra ilegal în SUA” şi reproşându-i lui Biden că el nu a făcut nimic pentru copiii migranţilor. ”El a făcut cuşti”, a arătat el spre Biden.

În urma confruntării, Joe Biden a declarat că dezbaterea a fost „mult mai raţională” decât prima şi că publicul este cel care trebuie să judece cine a câştigat. De cealaltă parte, echipa de campanie a lui Trump a transmis că seara a fost „o victorie totală” pentru preşedintele în funcţie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233