dobroge.tv

Live

Liderul Al-Qaida, Abu Muhsin al-Masri, ucis în Afganistan

Liderul Al-Qaida, Abu Muhsin al-Masri, ucis în Afganistan
25 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Forțele speciale afgane au ucis un important lider al Al-Qaida, care se afla și pe lista FBI a celor mai căutați teroriști, conform anunțului făcut sâmbătă, 24 octombrie, de serviciul afgan de informații, scrie Hotnews.

Abu Muhsin al-Masri, de origine egiptean, este considerat a fi numărul doi al organizației Al-Qaida din subcontinentul indian. Acesta a fost ucis în provincia Ghazni, din centrul Afganistanului. Anunțul morții acestuia a fost făcut de Direcţia Naţională a Securităţii pe Twitter, fără a oferi prea multe detalii.

Egipteanul a fost acuzat în Statele Unite ale Americii că a oferit sprijin material și resurse unei organizații teroriste străine și a conspirat pentru uciderea cetățenilor americani. Astfel, SUA au emis un mandat de arestare pe numele acestuia în decembrie 2018.

Operațiunea s-a desfășurat în timpul negocierilor de pace dintre guvernul afgan și taliban, desfășurate în Qatar. Aceste negocieri au fost organizate după un acord încheiat în februarie, anul trecut, între talibani şi Statele Unite în cadrul căruia miliţia islamistă afgană s-a angajat să nu permită prezenţa extremiştilor pe teritoriul Afganistanului, menționează Hotnews.


Sursă foto: Pressfrom

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233