dobroge.tv

Live

Dr Planet 30 iunie 2020

30 iunie 2020
Publicitate

Observații solare la Planetariul din Constanța.

Soarele este cu siguranță o prezență super importantă în viața noastră, de aceea nu incetăm să-i observăm miscarea, evoluția, interferența cu alte corpuri cerești. Acesta este și subiectul nostru din această ediție, inspirat și de recenta eclipsă de soare. 

Prezența muzeografului Simona Dobre în emisiune, vă va da ocazia să asociați unchip cu vocea caldă pe care, cei care vizitează Planetariul constănțean, o cunosc foarte bine. Împreună vom avea un dialog, de pe poziții conceptuale diferite, despre eclipsele solare, raportul de mișcare dintre planetele Sistemului Solar și Soare. Ajungem desigur în punctual în care avem opinii diferite despre felul în care funcționează Universul. 

 Periodicitatea cu care se întâmplă lucrurile în Univers, este expresia unei guvernări conștiente sau doar o evoluție ciclică? Avem și câteva sfaturi despre cum se pot observa eclipsele și alte fenomene astrale la Planetariu. Am gasit și de această data un punct de intersecție între fenomenele planetare și biologie. Cu aceasta sper că v-am trezit curiozitatea, așa că…. Vizionare plăcută!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233