Live

Vaccinul britanic nu este eficient!

Vaccinul britanic nu este eficient. Cimpanzeii injectați cu el s-au infectat cu noul coronavirus. Testele făcute pe animale au dus la îmbolnăvirea a șase primate. Specialiștii din Anglia au recunoscut că vaccinul dezvoltat de oamenii de știință de la Universitatea Oxford nu a avut efectul scontat.

Vaccinul împotriva COVID-19 a intrat în primul studiu clinic uman luna trecută. Până acum au participat 1.110 subiecți din Oxford, Southampton, Londra și Bristol. Jumătate dintre ei primesc vaccinul, jumătate o substanță de control.

Oamenii de știință au afirmat că toate maimuțele au fost infectate atunci când au intrat în contact cu virusul. Nu a existat nicio diferență în cantitatea de ARN viral detectat din secrețiile bazale la maimuțele vaccinate, în comparație cu animalele nevaccinate. Guvernul britanic a anunțat o investite suplimentară de 65,5 milioane de lire sterline pentru studiile vaccinului dezvoltat la Oxford.

Secretarul de stat Alok Sharma a declarat că își dorește să elaboreze un program de vaccinare în masă în toamna acestui an. De asemenea, el a lăudat vaccinul dezvoltat la prestigioasa universitate, fiind impresionat de viteza cu care avansează studiile.

Și cercetătorii de la Imperial College London lucrează la un vaccin pentru a opri coronavirusul. Cu două studii în UK și alte câteva zeci în desfășurare în lume, se speră găsirea unei soluții sigure pentru a opri răspândirea virusului.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

CORONAVIRUS ROMÂNIA, 22 septembrie. 1.059 de noi îmbolnăviri, 45 de persoane au murit - în ultimele 24 de ore

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a ajuns la 114.648 marţi, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 1.059 de persoane au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore. Au fost înregistrate 45 de...

CORONAVIRUS ROMÂNIA, 21 septembrie. 808 noi îmbolnăviri, 23 de persoane au murit - în ultimele 24 de ore

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a ajuns la 113.589 luni, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 808 persoane au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore. Au fost înregistrate 23 de decese,...

CORONAVIRUS ROMÂNIA, 20 septembrie. 1.231 de noi îmbolnăviri, 33 de persoane au murit - în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică anunţă, duminică, 1.231 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2. De asemenea, 33 decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore.

CORONAVIRUS ROMÂNIA, 19 septembrie. 1.333 de noi îmbolnăviri, 42 de persoane au murit - în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, 1.333 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, astfel că numărul total a ajuns la 111.550. În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat şi 42 de decese,...

CONSTANŢA. Caz de COVID-19 la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa (DGAS) a transmis aseară, printr-un comunicat de presă, că un rezident al Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanţa...

CORONAVIRUS ROMÂNIA, 18 septembrie. 1.527 de noi îmbolnăviri, 48 de persoane au murit - în ultimele 24 de ore

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a ajuns la 110.217 vineri, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 1.527 de persoane au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore. Au fost înregistrate 48 de...

JUDEŢUL CONSTANŢA. Focar de coronavirus la un centru de reabilitare neuropsihiatrică

Un focar de coronavirus a fost descoperit la Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică din oraşul constănţean Negru Vodă, fiind confirmaţi 12 pacienţi şi patru angajaţi.

Potrivit...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233