Live

CONSTANŢA. La sala de sport, cu programare şi mască - lista măsurilor obligatorii pentru sportivi

Triaj observațional și măsurarea temperaturii, programare și fără acces la dușuri în sălile de fitness. Sunt o parte dintre măsurile care trebuie respectate, de astăzi, odată cu reluarea activității. Încă de la primele ore ale dimineții, sportivii au revenit la antrenamente, după o lungă perioadă de pregătire acasă. Au de recuperat, așa că trag tare să revină la forma fizică dorită.

publicat pe 15 iunie 2020
Mihaela MOROIU

Clienții care vor să meargă la sălile de fitness trebuie să își facă o programare. Este prima măsură fără de care, teoretic, accesul în incintă nu este permis.

Ulterior, trebuie să respecte și celelalte reguli pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Sălile de fitness din Constanța s-au redeschis luni, de la miezul nopții. Iar clienții au ajuns de la primele ore ale dimineții. A fost un moment mult așteptat de sportivi.

Odată întorși la sală, clienții trebuie să respecte mai multe reguli de protecție. Iar patronii să ia măsuri de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

De exemplu, oamenii trebuie să aibă grijă cu distanțarea socială și să încerce pe cât posibil să folosească un singur tip de aparat în timpul sesiunii de exerciții. De altfel, toate echiepamentele vor fi dezinfectate după utilizare.

Mai sunt și alte măsuri de care trebuie să se țină în sălile de fitness, printre care:


-Fiecare persoană trebuie să aibă alocată o anumită suprafață - 7 metri pătrați pentru activitatea individuală, la aparate, și 10 metri pătrați alocați fiecărui participant pentru activitățile de grup, de exemplu aerobic.

-Va fi permis accesul în vestiare, dar nu și la dușuri. Accesul la vestiare se va face pe rând, limitat astfel încât fiecare persoană să poată avea la dispoziție o suprafață de 4 metri pătrați.

-Participanții să vină de acasă cu prosop.

-Masca se folosește obligatoriu la recepție, în zonele comune, până la intrarea în sală.

Alte măsuri se referă la existența materialelor de dezinfectare. Implicit, persoanele care vin la sală au obligația de a se dezinfecta pe mâini.

Etichete:   sali sport coronavirus

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

Dezinfectant de mâini toxic, vândut în magazine

Paul Anghel, directorul general al Direcţiei Generale Control şi Supraveghere Piaţa şi Armonizare Europeană din cadrul ANPC, anunţă că un gel de mâini aflat pe piaţă poate afecta sănătatea...

Guvernul a prelungit starea de alertă cu 30 de zile

Guvernul a adoptat, astăzi, Hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca sunt ”modificări minime” şi nu se vor impune restricţii...

CONSTANŢA. Cinci cazuri de coronavirus la Autoritatea Navală Română, două la Curtea de Conturi - DSP a început o anchetă epidemiologică

Este anchetă epidemiologică la Autoritatea Navală Română (ANR), după ce au fost confirmate cinci cazuri de Covid-19. Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană (DSP) Constanţa urmează să identifice toţi...

CORONAVIRUS ROMÂNIA, 13 august. 1.454 de noi îmbolnăviri, 53 de persoane au murit - în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, joi, un nou record de îmbolnăviri cu noul coronavirus, respectiv 1.454. De asemenea, s-au înregistrat 53 de decese .

”Până...

CORONAVIRUS ROMÂNIA, 12 august. Un nou record de cazuri, în ultimele 24 de ore - 1.415, 43 de persoane şi-au pierdut viaţa

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, 1.415 noi cazuri de infectare cu coronavirus, dar şi 43 de decese ale unor persoane infectate. Estecel mai mare număr zilnic de cazuri înregistrate până...

Cazurile de coronavirus în România, pe judeţe - care este situaţia la Constanţa

Cazurile noi de infectare cu coronavirus au crescut alarmant, în ultimele 24 de ore. Cele mai multe cazuri sunt în București, 174, urmat de Vaslui unde au fost raportate 123 de infecții. Cifrele cresc și în...

INSP a actualizat definițiile de caz pentru sindromul respirator acut cu noul coronavirus

Institutul Naţional de Sanatate Publică (INSP) a actualizat definițiile de caz pentru sindromul respirator acut cu noul coronavirus și recomandă testarea cu prioritate a 13 categorii de persoane.

INSP...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233