dobroge.tv

Live

Sponsorizare importantă pentru serviciile medicale de urgență din județul Constanța

Sponsorizare importantă pentru serviciile medicale de urgență din județul Constanța
02 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Sponsorizare importantă pentru Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari, secție exterioară a SCJU Constanța. Punctul extern al UPU a fost dotat cu echipamente de ultimă generație, în valoare de 25.000 euro. Aparatura, imperios necesară, a fost achiziționată cu sprijinul BCR care a donat suma necesară Fundației Mecena.

Astfel, punctul extern al UPU, a fost dotat cu un ventilator mecanic pneumatic portabil PAC 310 PLUS, un electrocardiograf EKG cu masuta NIHON KOHDEN, un defibrilator MINDRAY BeneheartD3, un monitor MINDRAY uMEC 12, o targă Universala SPRINT 100, 2 buc. troliu de Urgenta TM2013 și o multifuncțională Konica Minolta BIZHU4 454E.

„Sistemul medical din România are mare nevoie de sprijin, în special când vine vorba despre zonele care nu au în proximitate o secție de primiri urgențe. Noi ne-am propus să sprijinim cu fiecare ocazie sistemul de sănătate, iar noua secție a Spitalului Clinic de Urgență Constanța se străduia deja de doi ani să își poată definitiva achiziția echipamentelor pentru a putea primi cazuri din Năvodari și nordul județului. Ne bucurăm că le-am putut fi aproape”, a declarat Nicoleta Deliu-Pașol, Director Comunicare BCR, în cadrul unei vizite care a avut loc la sediul Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari.

Echipamentele achiziționate cu sprijinul Băncii Comerciale Române cresc nivelul de competență al unității medicale și îmbunătățesc calitatea asistenței medicale, oferind posibilități mult mai bune de monitorizare și tratament a pacienților care se adresează punctului UPU Năvodari.

Mulțumim Băncii Comerciale Române pentru ajutorul pe care ni l-a oferit, le mulțumim tuturor celor care apreciază și susțin activitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, sprijinindu-ne astfel în demersurile noastre de îmbunătățire a serviciilor medicale și de salvare a vieților omenești”, a declarat managerul SCJU Constanța, Ec. Ionuț Cornel Ionescu.

Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari a fost deschis în luna septembrie 2020 și dispune de un punct de lucru extern al UPU Constanța dar și de Ambulatoriu de Specialitate, fiind creat în scopul de a decongestiona Unitatea Primiri Urgențe din cadrul SCJU, unde zilnic sunt preluați sute de pacienți, mulți dintre ei reprezentând urgențe minore. Până acum, punctul UPU Năvodari a înregistrat 5024 cazuri, cele mai multe prezentări fiind în lunile iulie și august.

La evenimentul de astăzi a participat și Președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Mihai Lupu. „Pentru locuitorii din zona de nord a județului, dar și pentru turiștii prezenți pe litoral în perioada sezonului estival, dezvoltarea Centrului Multifuncțional de Sănătate din Năvodari este extrem de necesară (... )Acord o atenție deosebită îmbunătățirii performanței tuturor unităților medicale din județ, și îmi doresc ca serviciile medicale oferite pacienților, să fie asigurate într-un climat de siguranță și încredere. Mulțumim sponsorilor pentru ajutorul acordat și sper ca această acțiune sa nu fie singulară”, a declarat Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.

Toți cei care doresc să urmeze modelul Băncii Comerciale Române, se pot alătura Fundației „Mecena”, fundația Spitalului Județean Constanța, completând formularul pus la dispoziție pe site-ul www.spitalulconstanta.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233