Live

Ioana Mihăilă: Suntem în valul 4 al pandemiei. Sistemul sanitar se pregăteşte, dar arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul

Ioana Mihăilă: Suntem în valul 4 al pandemiei. Sistemul sanitar se pregăteşte, dar arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul
Publicat pe 02 septembrie 2021

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a vizitat, joi, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a discuta despre capacitatea de tratare a pacienţilor cu coronavirus. ”Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulţi pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2”, afirmă ministrul, precizând că sistemul sanitar se pregăteşte, însă arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul.

Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulţi pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2. Am fost astăzi la pentru a discuta cu managementul şi cu personalul medical despre capacitatea spitalului pentru tratarea pacienţilor COVID-19 şi despre pregătirea secţiilor”, a scris, joi, pe Facebook, Ioana Mihăilă.

Aceasta a precizat că Spitalul Universitar a intrat zilele astea în valul 4 cu 28 de paturi de ATI, 20 de paturi de terapia intermediară şi 250 de paturi pe secţii.

Vaccinaţi-vă! Sistemul sanitar se pregăteşte pentru a patra oară, dar arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul”, a mai scris ministrul.


Sursă foto: news.ro

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233