dobroge.tv

Live

Şeful Pfizer: Într-un an vom putea reveni la viaţa normală, dar ar putea fi nevoie de vaccinarea anuală împotriva Covid-19

Şeful Pfizer:  Într-un an vom putea reveni la viaţa normală, dar ar putea fi nevoie de vaccinarea anuală împotriva Covid-19
27 septembrie 2021
Redactia DTV

Directorul general şi preşedintele Pfizer, Albert Bourla, a anunţat că lumea va reveni la viaţa normală în decurs de un an, el adăugând că probabil va fi necesară vaccinarea anuală împotriva Covid-19, relatează CNBC, citat de news.ro.

"Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală", a spus Bourla într-un interviu acordat emisiunii "This Week" de la ABC.

Revenirea la viaţa normală nu va fi fără condiţii, a spus el: ”Nu cred că acest lucru înseamnă că variantele nu vor continua să vină şi nu cred că acest lucru înseamnă că ne vom putea trăi viaţa fără vaccinări. Dar asta, din nou, rămâne de văzut.”

Bourla a sugerat că este posibil să fie nevoie de vaccinuri anuale împotriva coronavirusului.

”Cel mai probabil scenariu pentru mine este acela că, deoarece virusul este răspândit în toată lumea, vor continua să apară noi variante. De asemenea, vom avea vaccinuri care vor dura cel puţin un an şi cred că cel mai probabil scenariu este vaccinarea anuală, dar nu ştim cu adevărat, trebuie să aşteptăm şi să vedem datele”, a spus Bourla.

Predicții similare fac directorul Moderna și șeful echipei de cercetare care a creat vaccinul AstraZeneca.

Sursă foto: digi24.ro

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233