dobroge.tv

Live

BLACK FRIDAY

CONSTANȚA. Black Friday a început mai devreme la centrele comerciale

12 noiembrie 2020
Publicitate

S-a dat startul ofertelor de Black Friday. Magazinele au început deja reducerile, deși mai este o săptămână până la data oficială. În centrele comerciale sau online, retailerii au pregătit oferte care mai de care mai atractive pentru clienți.

La magazinele din mall se fac ultimele pregătiri. Reducerile au început deja, iar clienții sunt așteptați cu prețuri mai mici la colecția nouă.

Am început promoțiile la jachete, iar mâine va intra tot magazinul cu 20% promoție. Așteptăm clienții să vină în magazinele noastre și să se bucure de aceste discounturi”, spune Luiza Călin, manager magazin.

Oferte sunt și la un centru comercial din oraș. Pe lângă reducerile pe care le-au pregătit deja magazinele, mallul pune la dispoziție clienților în această perioadă vouchere și tombole.

Începând din 13 noiembrie, primii 100 de clienți care vin la front desk îmbrăcați în negru primesc automat vouchere de cumpărături în valoare de 30 de lei. Surprize îi așteaptă și pe ceilalți clienți care pot participa la tombole și trageri la sorți până pe 24 noiembrie.

Însă cele mai căutate produse în această perioadă rămân electronicele și electrocasnicele. Aici sunt cele mai mari reduceri, atât online cât și la raft.

Ca în fiecare an de Black Friday, produsele electrocasnice au fost cele mai căutate. Mari sau mici, electronicele și electrocasnicele se vând cel mai bine în această perioadă.

Clienții au așteptat cu nerăbdare reducerile. Unii dintre ei spun că au economisit sute de lei acum, de Black Friday.

Sunt prețuri mai bune, 300 de lei reducere”, spune un constănțean

Însă nu toți sunt de aceeași părere. Pentru unii cumpărători, reducerile sunt fictive și nu simt o diferență reală la buzunar.

Este perioada cea mai intensă a anului, în care sunt cele mai bune oferte și cel mai mare număr de clienți. Ambianța magazinului este deosebită și clienții o să aibă parte de multe surprize, inclusiv o zonă în care se fac prezentări live ale produselor vândute”, spune Florin Ștefănescu, manager magazin

Retailerii spun că pandemia a schimbat și obiceiurile de consum ale oamenilor. Pentru că stau mai mult acasă, tabletele și laptopurile sunt mai căutate comparativ cu anii precedenți.

Am luat tablete pentru copii, pentru școală. Oricum 200 și ceva de lei sigur am câștigat la fiecare tabletă”, spune o cumpărătoare.

Produsele IT, laptopuri, tablete, pentru că lumea stă foarte mult în casă. Copiii învață de acasă, părinții stau și ei acasă și caută pe internet și este o perioadă în care este o presiune mare pe astfel de produse”, mai spune Florin Ștefănescu, manager magazin

Specialiștii în vânzări recomandă oamenilor să fie precauți. Explozia de oferte poate fi înșelătoare, iar clienții se pot păcăli ușor.

Nu ar fi rău să fie informați, atât cu privire la locurile de unde cumpără cât și la produse. Era de preferat să urmărească evoluția, prețurilor în timp pentru a nu fi păcăliți cu așa-zise false promoții. În sensul în care prețurile inițiale au fost recent umflate pentru a fi acum reduse cu procente care sună mai bine. De genul 30%, 50% sau 70%. La produsele noi nu pot fi valabile produse de 70%, de principiu, Black Friday a fost făcut pentru lichidările de stoc”, afirmă Cătălin Anghel, director de vânzări.

Reducerile de Black Friday au loc la nivel mondial în ultima zi de vineri a lunii noiembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233