dobroge.tv

Live

Amenajările interioare, un refugiu în pandemie

19 noiembrie 2020
Publicitate

Statul prelungit în case i-a făcut pe oameni mai creativi. Pentru a avea tot confortul, mulți și-au redecorat casele, în această perioadă. Cele mai avantajate au fost magazinele cu profil de bricolaj și decorațiuni, care au resimțit în încasări nevoia oamenilor de a avea un spațiu cât mai primitor.

Oamenii au petrecut mai mult timp în case, în ultimele luni, iar designul de interior a devenit o preocupare importantă pentru tot mai mulți români. Este și povestea lui Cristian, care s-a văzut nevoit să învețe de acasă, după ce pandemia a închis universitățile. Pentru a avea tot confortul, și-a redecorat apartamentul. De la parchet la mobilier, tânărul a vrut ca locul în care stă să fie unul mai primitor.

În primul rând am început cu fotoliul, pentru a vedea mai bine meciurile din Champions League. Apoi parchetul, pentru a fi în armonie cu nuanța de la fotoliu, de la mobilă, de la draperii, pe care le-am luat recent și această veioză”, spune Cristian.

După ce a ales un stil anume, s-a apucat de treabă. Iar amenajările nu se vor opri aici. Cristian dorește să mai investească în apartamentul lui, pentru a avea locuința la care a visat mereu.

Ar fi modelul cabanelor de la munte, din Austria sau Elveția dar fiind la apartament nu pot să fac așa. Sau modelul american, cum au ei vilele”, mai spune Cristina.

În această perioadă, mulți constănțeni s-au orientat către redecorarea locuinței. Mărturie stau încasările record înregistrare de magazinele de profil.

Majoritatea dintre noi am petrecut mai mult timp acasă cu cei dragi. Atunci, ne-am dorit cumva să avem acasă tot ceea ce ne trebuie, să avem un ambient plăcut și primitor. În acest sens, putem spune că a fosto perioadă benefică pentru noi pentru că vânzările au sporit. Atât cât a sporit și interesul pentru decorațiuni și amenajarea locuinței”, declară Andreea Bacea, specialist marketing.

Clienții caută de toate. De la mici obiecte de decor care înfrumusețează spațiul la piese masive de mobilier, oamenii vor ca spațiul în care pandemia i-a închis să fie o oază de relaxare.

Cu design clasic sau modern, corpurile de iluminat au fost extrem de căutate în această perioadă. Pasionații de decorațiuni interioare le-au integrat perfect în locuințele lor, mai ales în aceste vremuri în care nu s-au bucurat suficient de lumina naturală.

Dacă vorbim de piesele care pot ajuta un cămin ca să arate mai frumos și mai confortabil, cu siguranță le vor găsi în zona de amenajări interioare, unde vor găsi piese care pot ajuta la crearea unui ambient plăcut. Noi vorbim despre decorațiuni care pot fi rame foto, pernuțe și alte accesorii”, mai spune Andreea Bacea, specialist marketing.

Conform statisticilor, de la începutul pandemiei, încasările agenților economici care au afaceri în domeniul decorațiunilor interioare au explodat. În starea de urgență, vânzările au crescut cu 50 de procente, iar profitul s-a menținut ridicat chiar și perioada de după lockdown.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233