dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Vremea frumoasă i-a făcut pe constănţeni să uite de carantină! Autorităţile îndeamnă oamenii să rămână în case

CONSTANŢA. Vremea frumoasă i-a făcut pe constănţeni să uite de carantină! Autorităţile îndeamnă oamenii să rămână în case
28 noiembrie 2020
Publicitate

Vremea frumoasă i-a făcut pe constănțeni să uite pentru câteva clipe de carantină. Cei norocoși, care locuiesc în apropierea plajei, au profitat de soare și au ieșit la o scurtă plimbare. Autoritățile îi roagă pe oameni să respecte regulile și să iasă doar dacă este absolut necesar, deoarece doar astfel putem depăși vremurile dificile pe care le trăim.

Soare și plajă- este peisajul de care s-au bucurat constănțenii, la sfârșit de noiembrie. Această bunică a ieșit cu nepoții să adune scoici și să ia o gură de aer proaspăt, aproape de mare.

Cu masca de protecție și declarația completată, bunica a profitat din plin de ziua frumoasă. Iar cei mai fericiți au fost cei mici.

Și cei care dețin animale de companie au ieșit cu companionii lor pe plajă. Plimbarea animalelor de companie este motiv întemeiat pentru a ieși din casă, iar iubitorii de animale au profitat din plin.

Autoritățile îi roagă însă pe oameni să rămână precauți. Deși este frumos afară, oamenii sunt îndemnați să rămână în case.

"Avem nevoie şi de sprijinul cetățenilor, aceştia ar trebui să înţeleagă şi să conştientizeze riscurile la care se expun dacă nu respectă normele de protecţie sanitară şi normele de protecţie individuală. Pe această cale le reamintim cetăţenilor faptul că circulaţia în afara gospodăriei este permisă doar din motive justificate, iar pentru a verifica acest motiv justificat, persoanele sunt obligate să prezinte la cererea personalului autorităţilor abilitate o declarație pe propria răspundere", a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Municipiul Constanța se află în carantină din data de 20. noiembrie, după ce incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 9 la mia de locuitori.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233