Live

CONSTANŢA. Vremea frumoasă i-a făcut pe constănţeni să uite de carantină! Autorităţile îndeamnă oamenii să rămână în case

Vremea frumoasă i-a făcut pe constănțeni să uite pentru câteva clipe de carantină. Cei norocoși, care locuiesc în apropierea plajei, au profitat de soare și au ieșit la o scurtă plimbare. Autoritățile îi roagă pe oameni să respecte regulile și să iasă doar dacă este absolut necesar, deoarece doar astfel putem depăși vremurile dificile pe care le trăim.
CONSTANŢA. Vremea frumoasă i-a făcut pe constănţeni să uite de carantină! Autorităţile îndeamnă oamenii să rămână în case

Soare și plajă- este peisajul de care s-au bucurat constănțenii, la sfârșit de noiembrie. Această bunică a ieșit cu nepoții să adune scoici și să ia o gură de aer proaspăt, aproape de mare.

Cu masca de protecție și declarația completată, bunica a profitat din plin de ziua frumoasă. Iar cei mai fericiți au fost cei mici.

Și cei care dețin animale de companie au ieșit cu companionii lor pe plajă. Plimbarea animalelor de companie este motiv întemeiat pentru a ieși din casă, iar iubitorii de animale au profitat din plin.

Autoritățile îi roagă însă pe oameni să rămână precauți. Deși este frumos afară, oamenii sunt îndemnați să rămână în case.

"Avem nevoie şi de sprijinul cetățenilor, aceştia ar trebui să înţeleagă şi să conştientizeze riscurile la care se expun dacă nu respectă normele de protecţie sanitară şi normele de protecţie individuală. Pe această cale le reamintim cetăţenilor faptul că circulaţia în afara gospodăriei este permisă doar din motive justificate, iar pentru a verifica acest motiv justificat, persoanele sunt obligate să prezinte la cererea personalului autorităţilor abilitate o declarație pe propria răspundere", a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Municipiul Constanța se află în carantină din data de 20. noiembrie, după ce incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 9 la mia de locuitori.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

Stațiunile montane, luate cu asalt: cei mai mulți români profită de vacanța copiilor

Elevii vor începe, cel mai probabil, școala în format clasic odată cu semestrul al doilea, pe 8 februarie. Înainte...

Constănțenii își usucă rufele în public: între blocuri și la ferestre, obiectele vestimentare sunt lăsate în văzul tuturor

Doamna Iuliana a locuit toată viața în orașul de la malul mării. Spune ca de când se știe, oamenii și-au uscat...

Pandemia i-a făcut pe oameni mai atenți la cheltuieli: doi din trei români au depozite la bancă, se arată într-un studiu

Valentin este navigator. Venitul pe care îl are i-a permis să strângă niște bani și să-și cumpere o...

Geanta de pandemie: mănușile, măștile, dezinfectantul și șervețelele umede sunt nelipsite

Pe lângă portofel, chei, cosmetice și încărcător, ne-am obișnuit să avem mereu la noi materiale de protecție...

S-a stins din viață Andreea, tânăra pentru care oamenii s-au mobilizat să o ajute să ajungă acasă: banii donați îi vor îndeplini ultima dorință

Durere fără margini în familia Andreei. Tânăra româncă suferea de o boală cruntă, cancer în stadiu terminal...

Vreme de primăvară în mijlocul iernii: constănțenii au ieșit la plimbare pe faleză

Temperaturile neobișnuit de mari au adus la malul mării turiști din toată țara. Doamna Corina a lăsat pentru...

Municipiul Constanța are străzi care par rupte dintr-un sat uitat de lume: neasfaltate și pline de gropi

„Strada asta am făcut-o eu, n-a făcut-o Primpria! La Primărie doar plătim!”, spune un constănțean.Chiar dacă...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233