dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Cum a ajuns fata unor croitori să-și construiască un imperiu în valoare de 2,3 miliarde de lei

CONSTANȚA. Cum a ajuns fata unor croitori să-și construiască un imperiu în valoare de 2,3 miliarde de lei
05 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O constănțeancă se află în topul celor mai bogați români din 2020 prezentat de Forbes. Anastasia Soare ocupă locul al patrulea în clasament, afacerea sa fiind estimată la 2,3 miliarde de lei.

Povestea Anastasiei Soare este cu adevărat impresionantă și este o lecție foarte importantă despre viață, ambiție și reușite. Fiică a unor părinți croitori, Anastasia a lucrat de mică, fiind ucenica acestora la atelierul de croitorie. A învățat aici importanța unghiurilor și aplicarea proporțiilor pe corpul uman, lucruri ce aveau să-i fie de mare folos mai târziu.

În copilărie am petrecut mult timp în atelierul mamei mele. În acele momente am înţeles pentru prima dată conceptul de proporţie şi am realizat că unghiuri diferite sau ajustări în diferite locuri, pentru diverse tipuri de corp, pot înfrumuseţa instant”, a declarat Anastasia Soare într-un interviu acordat Business MAGAZIN.

Anastasia menționează că în perioada în care a crescut și-a dat seama că îi va fi foarte greu ca femeie să se facă remarcată în țară. Avea idei mărețe pe care își dorea să le pună în practică însă considera că regimul din acea perioadă îi îngrădea libertatea de gândire și de exprimare.

Existau o mulţime de reguli în care eu nu credeam, ştiam că nu voi putea niciodată ca femeie să fac ceva, să arăt că pot să fac o mulţime de lucruri, aşa că am vrut să fiu liberă, să am acea libertate de gândire, să fiu relevantă şi să pot să aduc o diferenţă în vieţile oamenilor”, a declarat Anastasia pentru sursa citată.

Visul american

Cu câteva idei mărețe în minte și plină de optimism și speranță a luat decizia de a-și lua fiica și a pleca împreună în Statele Unite ale Americii, fără să se gândească la consecințe și la ce va face atunci când va ajunge acolo.

În 1989 m-am mutat în SUA cu fiica mea. Nu vorbeam deloc engleză şi îmi era foarte dor de familie. Primele şase luni au fost incredibil de grele. Atunci mi-am găsit de lucru ca estetician în Beverly Hills”, a declarat ea pentru sursa citată.

Aceasta spunea că a fost ajutată chiar de un român pentru a obține prima sa slujbă, în cadrul unui salon de înfrumusețare. Mai mult decât atât, în timp ce lucra ca estetician în cadrul acestui salon a descoperit o lacună a pieței din acea perioadă. Nimeni nu acorda o atenție sporită sprâncenelor.

Atunci când petreci suficient de mult timp privind chipuri, realizezi că sprâncenele au o putere de a transforma foarte mare. Astfel, am început să ofer conturarea sprâncenelor ca serviciu separat. Mi-am dat seama că sprâncenele ar trebui conturate şi personalizate în funcţie de structura osoasă a fiecărei persoane”, mai spune Anastasia.

Visul devenit realitate

Cu puțin ajutor, în anul 1997 și-a deschis propriul său salon în Beverly Hills. Succesul pe care l-a avut cu acesta a dus, trei ani mai târziu, la deschiderea celui de-al doilea. Tot atunci a creat și o categorie total nouă de produse de machiaj: produsele pentru sprâncene. Între timp, gama s-a extins și a început să producă produse pentru ochi, față și buze.

Ulterior, Anastasia s-a extins pe piață, deținând saloane de înfrumusețare răspândite în întreaga lume, precum și o linie de cosmetice distribuite în peste 3.000 de magazine. În România, Anastasia deține patru saloane, dintre care unul în Constanța, locul unde ea a copilărit.

Recunoștința

În semn de recunoștință față de românul care a ajutat-o să-și găsească un serviciu în Statele Unite ale Americii și față de toate persoanele care i-au acordat încredere de-a lungul anilor, aceasta a creat Anastasia Brighter Horizon Foundation.

Prin intermediul acesteia, le oferă tinerilor fără susținere din partea familiei posibilitatea de a participa gratuit la cursuri de cosmetică pentru a avea un început în carieră. Mai mult decât atât, și-a propus să sprijine și alți români imigranți așa că, din echipa sa fac parte mulți angajați români.


Sursă foto: Forbes.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233