dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Oameni cu suflet mare în rolul lui Moş Crăciun: mai mulţi copii din familii nevoiaşe au primit dulciuri, jucării și hăinuțe

21 decembrie 2020
Publicitate

Campania de ajutorare a copiilor din familiile defavorizate continuă. Weekend-ul acesta, micuții din șase localități au primit hăinuțe, jucării, dulciuri, dar și o masă caldă. Moș Crăciun a ajuns pe rând în Movilița, Potârnichea, Plopeni, Amzacea, General Scărișoreanu și Casicea. Este ideea unui constănțean, care și-a mobilizat prietenii, cunoștințele, dar și străinii care au vrut să vină în ajutorul micuților din familii mai puțin norocoase.

Moșul, ajutat de câțiva tineri și de mulți oameni cu suflet mare, a împărțit iar cadouri în satele defavorizate. Primul popas a fost în Movilița, unde constănțenii s-au oprit la nouă familii.

Moș Crăciun a fost așteptat și de această dată cu nerăbdare de copiii nevoiași. Dulciuri, jucării și hăinuțe, dar și multă căldură sufletească, au adus în case zâmbete și voie bună. Copilașii au deschis imediat cadourile și s-au bucurat de cele primite.

Pentru inițiatorii campaniei, bucuria de pe chipul micuților este imboldul de a continua. În ajunul Crăciunului, vor merge din nou să împartă bucurie, iar acțiunea se va desfășura și după sărbătorile de iarnă. De aceea, se vor strânge în continuare haine, încălțăminte și alimente neperisabile pentru a veni în ajutorul celor care au cu adevărat nevoie de aceste lucruri. 

Cei care doresc să doneze obiecte care nu le mai prisosesc, pot lua legătura cu Robert la numărul de telefon 0728336699.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233