dobroge.tv

Live

APEL UMANITAR

Să-l ajutăm pe Gabriel! Un băiat de doar 17 ani care face și vinde dulceață pentru a-și putea permite tratamentul pentru boala de care suferă

Să-l ajutăm pe Gabriel! Un băiat de doar 17 ani care face și vinde dulceață pentru a-și putea permite tratamentul pentru boala de care suferă
07 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Gabriel Bălăcean are doar 17 ani și nu se poate bucura de viață precum alți adolescenți de vârsta lui. El suferă în tăcere pentru că, potrivit mamei, nu îi place să se exteriorizeze.

Încă de la vârsta de doi ani, băiatul a fost diagnosticat cu o boală gravă, numită sindromul Klippel trenaunay, o malformație venoasă. Malformația lui Gabriel a crescut semnificativ în ultimii ani, iar ultima dată când acesta a făcut infecție, mama lui s-a temut că îl va pierde: „Doamne, cum vrei tu! Dacă tu vrei să-l iei la tine, să-l faci înger, ți-l dau. Pentru că eu nu am putere”.

Gabriel a supraviețuit însă, în România, boala nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control așa că Oana, mama sa a mers cu el până în Franța pentru a primi un consult de specialitate. Acolo a aflat că fiul ei are șanse să devină un „copil normal” numai dacă va trece prin intervenții chirurgicale pe o perioadă de cinci ani.

Costurile tratamentului ajung la 200.000 de euro și sunt prea mari pentru posibilitățile financiare ale mamei care îl crește singură pe Gabriel încă de când acesta avea trei zile. Însă Oana este dispusă să facă orice pentru a-i oferi lui Gabriel o viață fără dureri.

Astfel, cei doi au deschis o pagină de Facebook, numită „Cămara lui Gabriel”, unde vând dulceață făcută de ei pentru a strânge banii de care au nevoie pentru tratament.

Cei care doresc să contribuie cu o sumă oricât de mică pot comanda un borcan de dulceață, la prețul de 15 lei sau pot dona direct în unul dintre conturile deschise pe numele băiatului.

Fac cu mami dulceață spre vânzare ca să pot face terapiile necesare, pentru a duce și eu o viață cu mai puține dureri.

Avem dulceață naturală de gutui cu nucă, mere cu scorțișoară și dulceață de pere. Borcanele au 280 de grame și costă 15 lei bucata.

Pentru comenzi vă așteptăm comenzile în privat ????

Vă mulțumim din suflet.Doamne ajută!

Cont de PayPal

PayPal.me/Gabe1823

Cont de la Banca Transilvania

RO18BTRLRONCRT0568452701

Beneficiar Bălăcean Gabriel

Cont revolut prin Nr de telefon 0784.789.224

Vă mulțumim din toată inima. Doamne ajută!”, este mesajul postat pe pagina Cămara lui Gabriel.

De asemenea, povestea lui Gabriel a fost expusă de Asociaţia Studenţilor Teologi Ortodocşi:


Sursă foto/video: Facebook Asociaţia Studenţilor Teologi Ortodocşi

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233