dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Campanie masivă de sterilizare a animalelor fără stăpân, demarată de Primărie

11 ianuarie 2021
Publicitate

Animalele fără stăpân din municipiul Constanța vor fi sterilizate. Primăria va începe o campanie masivă, ca animalele să nu se mai înmulțească și să poată fi identificate. Proiectul are ca scop gestionarea problemei animalelor nimănui într-un mod cât mai uman.

Sorin este activist de mediu. De ani buni este preocupat de problema animalelor nimănui din Constanța. După ani de sesizări și rugăminți, se bucură că în sfârșit municipalitatea va gestiona această problemă într-un mod uman.

Încercăm să stopăm înmulțirea câinilor. Noi putem să vă spunem că de ani de zile am încercat să colaborăm cu Primăria, dar Primăria Constanța nu a fost de colaborare”, declară Sorin Belu, activist protecția animalelor.

În prezent, câinii fără stăpân sunt duși la adăpostul public. Acolo, sute de suflete așteaptă un posibil stăpân care să îi ducă într-un loc pe care să îl poată numi acasă.

La adăpostul public din Constanța sunt peste 200 de câini care își așteaptă stăpânul. Cine dorește să adopte trebuie să se înscrie online după care, atunci când este programat, vine să-și ridice patrupedul dorit.

Este prima dată când municipalitatea dezvoltă o campanie de asemenea amploare. În colaborare cu un ONG, se dorește soluționarea acestei probleme într-un mod care să îi împace atât pe iubitorii de animale cât și pe cei care se tem de patrupedele de pe străzi.

Vom face o campanie masivă de sterilizare. La început pentru 30 de zile, urmând ca acest proiect să se desfășoare pe parcursul a cel puțin un an, în diferite campanii”, declară Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței.

Campania de sterilizare se va desfășura în mai multe etape. Prima va începe în 15 februarie și se va desfășura până în 12 martie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233