dobroge.tv

Live

S-a dat startul reducerilor de iarnă în centrele comerciale: sute de articole reduse cu mai bine de 50%

11 ianuarie 2021
Publicitate

A început perioada reducerilor. Marile centre comerciale abundă de oferte care mai de care mai atractive, care fură ochii clienților. Specialiștii în vânzări spun că în această perioadă se pot achiziționa produse cu până la 70% mai ieftine.

Doamna Geta a plecat în căutarea unei geci pentru fiica ei. Profită de perioada reducerilor ca să obțină produsul dorit la un preț cât mai avantajos.

Doamna Geta: O gecuță, dar nu prea am găsit.

Reporter: Cum vi se par prețurile: Mai mici?

Doamna Geta: Mai bune, da, după buzunarul nostru.

În această perioadă, magazinele au început soldările de iarnă. Produse care până nu de mult erau câteva sute de lei, acum sunt reduse cu mai bine de 50%. Cele mai căutate, în această perioadă sunt articolele călduroase, precum paltoanele și puloverele. Însă și articolele elegante se bucură de discount, iar doritoare există.

Cei care merg la cumpărături în această perioadă fac adevărate afaceri. De exemplu, o rochie de seară poate fi achiziționată la mai puțin de 50 de lei.

Reduceri sunt și online. Cei care nu vor să meargă fizic la mall, au posibilitatea să își achiziționeze produsele la preț redus din confortul casei.

Constănțeancă: Am venit după un colet.

Reporter: Am văzut că ați mai cumpărat ceva.

Constănțeancă: Da, am luat și o pereche de blugi.

Reporter: Cum sunt prețurile în această perioadă?

Constănțeancă: Acceptabile.

Clienți și-au păstrat obiceiul de a comanda online, nu renunță la această activitate, avem foarte multe comenzi”, declară Luiza Călin, manager magazin.

Însă pandemia a adus scăderi considerabile în încasările magazinelor. Oamenii nu mai sunt atât de dornici de cumpărături, în ciuda reducerilor masive.

Comenzile au început de la începutul lunii ianuarie. Clienții circulă, prin tot mallul este forfotă, în schimb, față de anul trecut se simte o scădere și a vânzărilor, dar și a numărului de clienți”, mai declară Luiza Călin, manager magazin.

Perioada reducerilor de iarnă începe oficial din 15 ianuarie și durează până la sfârșitul lui februarie. Multe magazine, însă au început lichidările de stoc mai devreme.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233