dobroge.tv

Live

Dana Budeanu vs. Apele Române: dispută pe rețelele de socializare, cu privire la lărgirea plajelor

20 ianuarie 2021
Publicitate

Schimb de replici pe rețelele de socializare din România: protagoniști, creatoarea de modă Dana Budeanu și ultimul director de la Apele Române Constanța, actualul deputat Bogdan Bola. Mărul discordiei: lărgirea plajelor din stațiunea Mamaia. Aceștia s-au contrat pe subiect iar dialogul purtat virtual de cei doi este de a dreptul incredibil.

Proiectul finanțat din fonduri europene cu sute de mii de euro nu pare să fie pe placul tuturor. După patronii de cluburi acum și celebra creatoare de modă și influencer Dana Budeanu pare să se priceapă la eroziunea costieră mai mult decât specialiștii. Într-o postare pe rețelele de socializare Dana Budeanu, îi jignește pe angajații instituției și le ia muncă în derâdere.

La Mamaia, niște imbecili au făcut plajă derdeluș, trebuie să urci cu telecabina ca să ajungi pe plajă! Vă dați seama, cu toate alea, colăcele, bărcile, umbrela, geanta amețitei, urci cu telecabina ca să te trimită după aia nevasta ta să-i iei porumb de pe faleza pe care ajungi doar dacă se pun bare d-alea de pompieri și cobori opărit între picioare! Ca să știți la vara la mare! Nicăieri pe globu` pământesc nu există așa imbecili ca la noi! Voi ați văzut că s-a sesizat cineva în acest sens? Nu!", scria Dana Budeanu pe o rețea de socializare.

La doar câteva ore distanță după prima postare, Dana Budeanu și a continuat tiradă la adresa specialiștilor de la Apele Române, după ce inginerii de acolo au avut o întâlnire cu patronii de cluburi din stațiunea Mamaia, nemulțumiți și ei de cum au fost făcute lucrările.

Ahahahahahahaha! Atâââât! Merită toți banii să ascultați 30 de minute! Nu există pe glob! Când intră ăla micu cu geaca cu blăniță de fete, murim! Băi, fătălăilor, Primăria trebuia, în primul rând, să lingă dorsal toți proprietarii de locații, pentru că ăia aduc lumea la mareeeeee!!!! Credeți că la mare se vine pentru mizeria de plajă derdeluș??? Auzi, să-și ia ăia baru și să-l pună mai sus! Ahahahhaha! Ăștia cu rău de înălțime nu mai pot sta pă șezlong, că nu ating cu picioarele pietrișu’, că nisip n-avem! Telecabina când se deschide?”, mai scrie Dana Budeanu.

Fostul director de la Apele Române, Bogdan Bola, care a coordonat firmele ce lucrează la înnisipare, nu a rămas nici el mai prejos. A reacționat pe măsură comentariilor făcute de cunoscutul influencer. Postarea lui Bola este însoțită și de un clip video în care se poate vedea cât de dificil este procesul și cât de grea este muncă celor care lucrează acolo.

În timp ce tot felul de «amețite» își dau cu părerea despre cum ar fi trebuit realizat acest proiect uriaș, permiteți-mi doar să vă subliniez entitățile care au pus umărul la elaborarea unicului proiect al României prin care s-au câștigat noi teritorii:

Halcrow – cea mai mare companie de consultanță în inginerie din Regatul Unit, cu filiale în toată lumea,

Arcadis, fondată în 1888- cea mai mare companie de consultanță în dezvoltare sustenabilă din Olanda cu proiecte în toată lumea,

Artelia – firmă de consultanță și inginerie din Franța, succesorul Institutului Hidraulic Francez, reunind cei mai buni specialiști francez,

DHI – Institutul de Hidraulică din Danemarca. Vârf de lance în cercetarea și proiectarea marină și costieră,

Royal Boskalis Westminster NV – una dintre cele mai vechi și mari companii specializate în mediul marin costier,

Administrația Națională Apele Române – reunește cei mai buni specialiști în protecție costieră și ape ai României.Cam atât am avut de spus despre treaba asta”, a comentat și Bogdan Bola în mediul virtual.

Proiectul de stopare a eroziunii costiere se află în acest moment în faza a doua, iar la finalizarea lui, România va câștiga sute de hectare de plajă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233