dobroge.tv

Live

APEL UMANITAR

Să o ajutăm pe Andreea, o româncă grav bolnavă, aflată în Marea Britanie, care dorește să-și trăiască ultimele clipe acasă, „în braţele părinţilor”

Să o ajutăm pe Andreea, o româncă grav bolnavă, aflată în Marea Britanie, care dorește să-și trăiască ultimele clipe acasă, „în braţele părinţilor”
21 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Povestea Andreei este sfâșietoare. Stabilită în Marea Britanie, a aflat că suferă de o boală foarte gravă: cancer în faza terminală. Pentru ea, medicii nu mai pot face nimic. Însă, o asociație nonguvernamentală încearcă să-i îndeplinească o ultimă dorință: să-și petreacă ultimele clipe acasă, „în sânul familiei, în braţele părinţilor”.

Andreea este o tânără de 33 de ani, din Vrancea, care s-a stabilit în urmă cu trei ani în Marea Britanie. Povestea sa emoționantă a fost transmisă de Asociaţia LIVE TO SAVE LIVES, un ONG non-profit care vor s-o ajute să ajungă acasă, să-și ia familia în brațe pentru ultima dată.

În ianuarie 2020, la numai 33 de ani, avea să fie diagnosticată cu cancer ovarian. Nedrept… Aici a început lupta ei pentru fiecare gură de aer. În ciuda intervenţiei chirurgicale, prin care i-a fost extirpat un ovar, Andreea nu a încetat să spere că destinul îi va pune la sân un copil, rod al iubirii dintre ea şi bunul ei soţ. Dar viaţa nu este întotdeauna dreaptă şi nu oferă mereu poveşti cu final fericit. Andreei, nu doar că i-a răpit mişelesc ocazia de a deveni vreodată mamă pentru un prunc, dar îi fură şi dreptul de a fi soţie, fiică, prietenă, vecină, colegă… De fapt, îi fură tot, atât ei cât şi oamenilor care o iubesc şi preţuiesc”, au scris reprezentanţii Asociaţiei care o ajută pe tânără.

Operația a descurs bine și toată lumea spera ca acesta sa fie sfârșitul bolii nemiloase ce-i mânca Andreei tinerețea. Însă, veștile primite nu au fost cele așteptate. Tânăra a aflat că boala sa a recidivat într-o formă mult mai gravă, pentru care nu se mai poate face nimic.

Andreea trece prin tratamente dureroase și se luptă din răsputeri să rămână în viață pentru a-și îndeplini ultima dorință: să ajungă acasă în brațele familiei.

Andreea se află în Manchester, Anglia şi ultima ei dorinţă este aceea de a se întoarce acasă, în România, în sânul familiei, în braţele părinţilor. Din cauza stării grave şi a pandemiei în care ne aflăm, Andreea trebuie transportată cu ajutorul unei ambulanţe aeriene a cărui cost este mare”, precizează Asociaţia LIVE TO SAVE LIVES

Costurile transportului sunt mult peste posibilitățile celor doi, ajungând la 10.000 de euro. Potrivit Asociației, până în momentul de față, au reușit să strângă suma de 6.000 de euro.

Cei ce doresc să contribuie la visul Andreei și să o ajute să ajungă acasă și să petreacă ultimele clipe alături de familia sa, o poate face donând o sumă oricât cât de mică, la unul dintre cele două conturi deschise în lei sau euro.

Asociația LIVE TO SAVE LIVES, CUI 42148801.

Cu cont deschis la Banca Transilvania, sucursala Perla, București, România.

Cont lei IBAN: RO04BTRLRONCRT0517167501

Cont euro IBAN: RO51BTRLEURCRT0517167501

UPDATE

Asociația Live to Save Lives a anunțat decesul Andreei, după ce organismul tinerei nu a mai putut continua lupta cu virusul nemilos. Pentru a-i îndeplini ultima dorință și pentru ca familia să o poată conduce pe ultimul drum, banii donați vor fi folosiți pentru repatrierea tinerei -- detalii aici: S-a stins din viață Andreea, tânăra pentru care oamenii s-au mobilizat să o ajute să ajungă acasă: banii donați îi vor îndeplini ultima dorință


Sursă foto: Asociația Live To Save Lives

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233