dobroge.tv

Live

Încă un protest la Constanța: Sindicaliștii din poliție, justiție și finanțe au ieșit iar în stradă

21 ianuarie 2021
Publicitate

Un nou protest la Constanța. Sindicaliștii din poliție, justiție și finanțe au ieșit iar în stradă joi după-amiază. Zeci de manifestanți și-au scandat nemulțumirile în fața clădirii Prefecturii. Protestul face parte dintr-o acțiune națională numită ‘Caravana Cartel Alfa’, iar sindicaliștii avertizează că astfel de manifestații vor continua până când Guvernul le va lua în seamă revendicările.

Membrii sindicatelor din poliție s-au adunat astăzi, 21 ianuarie, la ora 14:00 în fața clădirii Prefecturii Constanța pentru a-și scanda din nou obiecțiile.

Astăzi le dați un salariu mic. Acești lucrători sunt săraci astăzi. Iar mâine vor fi săraci și la pensie”, au scandat protestatarii.

Oamenii sunt nemulțumiți, iar printre cerințele lor se regăsesc majorarea salariului minim pe economie, pensii echitabile, dar și condiții decente de muncă și acordarea unui supliment pentru risc medical polițiștilor din prima linie.

Protestăm pentru salariul minim de economie de mizerie, această creștere de 41 de lei, opt euro într-un an de zile este o mizerie de creștere salarială. Protestăm pentru bătaia de joc care se face la adresa pensionarilor și cei din sistemul contributiv și pensionarilor militari pe care îi reprezint și eu aici, acum. Prin faptul că au fost lăsați de izbeliște efectiv, o să vedeți că și-n alocuțiune o să spun că această clădire în care stă domnul prefect a fost construită de acești pensionari de care acum își bat joc guvernanții”, a declarant Vasile Zelcă, președinte SNPPC.

Sindicaliștii cer suplimentarea de fonduri pentru punerea în plată a drepturilor financiare pentru 40.000 de angajați M.A.I. Manifestația de astăzi face parte dintr-o serie mai lungă de proteste care se desfășoară și în alte 18 orașe din țară. Sindicaliștii avertizează că, în cazul în care nu le vor fi rezolvate solicitările, acțiunile de stradă vor continua pe o perioadă nedeterminată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233