dobroge.tv

Live

Noroi și barăci uitate în Parcul Tăbăcărie din Constanța: „E un aspect total neplăcut”

04 februarie 2021
Publicitate

Barăci abandonate, noroi și multă mizerie- este peisajul din cel mai mare parc al Constanței. În loc să fie o oază de relaxare, zona de lângă locul de joacă arată ca după război. Constănțenii speră ca autoritățile să ia măsuri, mai ales că, la capitolul spații verzi, orașul nostru are și așa destule probleme.

Toalete publice și barăci uitate - așa arată zona de lângă Țara Piticilor, din Parcul Tăbăcărie.

Locul și așa dezolant a devenit spațiu de depozitare. Oamenii au aruncat de la crengi, la piese de mobilier pe care nu le mai folosesc.

Constănțenii se plâng că locul este un adevărat focar de infecție, pe care sunt nevoiți să îl înfrunte de fiecare dată când se duc în parc cu cei mici.

Mi se par containere total aiurea distribuite”, spune un constănțean.

Ceea ce se vede în imagini nu este o mlaștină, ci un loc dintr-un parc. Atunci când plouă sau când ninge, barăcile sunt efectiv înghițite de noroi.

E un aspect total neplăcut. Și la sezon și primăvara, pentru că nu este în regulă. Trebuie măcar puțin asfaltat”, spune un alt constănțean.

Oamenii și-ar dori ca, la un moment dat, și Constanța să beneficieze de spații verzi și locuri de relaxare demne de un oraș turistic.

Am fost la Râmnicu Vâlcea. Este orașul extraordinar. Numai verdeață și foarte curat. Clujul l-am văzut, Oradea, până și Craiova”, spune o constănțeancă.

Construcțiile improvizate ar aparține unei companii private. Oamenii așteaptă ca, la un moment dat să fie demolate, zona să fie reabilitată și locul să devină un spațiu de relaxare, de care să se bucure atât cei mici cât și cei mari.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233