dobroge.tv

Live

Peisaj de iarnă la malul mării: constănțenii nu au ținut cont de ger și au ieșit la plimbare

12 februarie 2021
Publicitate

Copaci îmbrăcați în straie de iarnă, balustrade înghețate și mare învolburată. Peisajul glacial i-a scos pe constănțeni afară din case. Oamenii au ieșit la plimbare pe faleză încă de dimineață. Nu au mai ținut cont de gradele cu minus. S-au bucurat de zăpadă și de fotografiile făcute la malul mării.

Peisajul de iarnă a fost un pretext ideal pentru o ședință foto. Oamenii au imortalizat spectacolul oferit de natură prin diverse fotografii. De când și-a început ziua, Andra și-a luat prietena la o plimbare pe faleză.

Chiar am luat-o pe prietena mea de dimineață și am zis haide să ne bucurăm și noi că în sfârșit avem zăpadă în Constanța. Și chiar merge o poză, un ceai cald după o plimbare pe vremea aceasta”, a spus Andra.

Cele minus trei grade din acest moment nu i-au oprit pe oameni să iasă să admire peisajul. Au părăsit căldura și confortul casei și au ieșit pe faleză.

Îmbrăcați gros, constănțenii au ieșit la aer curat. Nu li se pare frig. Au stat destul în case, spun ei.

Chiar cred că era nevoie să avem și noi o temperatură cu minus grade. Cred că mulți constănțeni o așteptau și tocmai d-asta am zis să ne bucurăm și noi. Chiar am văzut destul de multă lume plimbându-se și făcând poze. Cred că se bucură și ei, ca și noi”, mai spune Andra.

Este plimbarea zilnică pe care astăzi am hotărât să o fac pe malul mării și am zis să mă bucur de câteva zile cu zăpadă și fără vânt. Nu, încă nu e gerul așa mare. Nu, așteptăm să fie și mai mare”, spune un constănțean.

La malul mării, vremea va rămâne geroasă tot weekend-ul. Constănțenii se vor bucura din nou de razele soarelui și de temperaturi pozitive abia din luna martie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233