dobroge.tv

Live

MÂNDRIA CONSTANȚEI

Constantin Alexandru a început cu un vis și a devenit triplu campion național: povestea constănțeanului de pe fregata „Mărășești”

Constantin Alexandru a început cu un vis și a devenit triplu campion național: povestea constănțeanului de pe fregata „Mărășești”
14 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Constănțeanul Constantin Alexandru Paliciuc este mecanic pe fregata „Mărășești” și visează să ajungă maistru militar. Mai mult decât atât, are și o pasiune: practică haltere la nivel de perfoamanță, iar în 2019 a câștigat titlul de „triplu campion naţional la categoria 89 kg”.

Constantin și-a spus povestea pe o rețela de socializare a Forțelor Navale Române.

Am onoarea să vă salut! Numele meu este Constantin Alexandru Paliciuc și sunt proaspăt membru al echipajului fregatei „Mărășești”, iar din februarie anul trecut îmi desfășor activitatea ca și mecanic la bordul navei.

Povestea mea este următoarea. Am îndrăgit sportul de mic copil, drept urmare practic haltere la nivel de performanță, de la vârsta de 12 ani. Îmi aduc aminte și acum, cum a început totul. Eu și tatăl meu ne uitam la un concurs de haltere, la TV, și am fost fascinant de frumusețea acestui sport”, spune Constantin Alexandru Paliciuc.

Dorința lui de a practica acest sport nu a trecut neobservată, iar tatăl său s-a hotărât să-i caute un antrenor. Aşa l-au descoperit pe Aurel Tătaru, antrenorul care locuia chiar pe aceeaşi stradă cu ei și care l-a sprijinit în drumul său spre succes.

Din prima zi de antrenament am simțit că mi se potrivește ca o mănușă acest sport și de atunci am continuat să mă antrenez în fiecare zi. Rezultatele muncii mele urmau să se arate după câteva luni, când cu mari emoții am participat la primul meu concurs național, unde am reușit să câștig trei medalii.

Am o ambiţie mare la antrenamente. La concursuri am participat în fiecare an din 2013, până în prezent, unde am reuşit să mă clasez de fiecare dată pe podium. Rezultatul meu cel mai bun a fost în 2019, când am câştigat titlul de triplu campion naţional la categoria 89 kg”, mai spune Constantin.

Un alt vis al său a fost să urmeze cariera militară, iar după absolvirea liceului a ales să meargă în armată. Constănțeanul nu se oprește aici. Speră va în viitor să ajungă maistru militar pentru a-și îndeplini și acest vis.


Sursă foto: Forțele Navale Române

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233