dobroge.tv

Live

APEL UMANITAR

JUDEȚUL CONSTANȚA. O familie din Vama Veche a rămas pe străzi chiar în mijlocul iernii, după ce casa le-a ars într-un incendiu: haideți să-i ajutăm!

JUDEȚUL CONSTANȚA. O familie din Vama Veche a rămas pe străzi chiar în mijlocul iernii, după ce casa le-a ars într-un incendiu: haideți să-i ajutăm!
14 februarie 2021
Publicitate

Familia Leca a rămas pe străzi chiar în mijlocul iernii, după ce un incendiu devastator, produs joi, 11 februarie, le-a distrus tot ce au agonisit într-o viață. Casa lor a ars din temelii în câteva ore, chiar sub privirile lor neputincioase, împreună cu toate obiectele pe care aceștia le dețineau.

Orice ajutor este bine venit, fie că este vorba despre o donație financiară sau despre obiecte de uz casnic, haine sau materiale de construcții. De asemenea, sunt așteptați și voluntari care doresc să participe la reconstrucția casei pentru familia greu încercată.

Reamintim că incendiul a pornit de la o rulotă pe strada Margaretei din Vama Veche și s-a extins rapid către casa familiei Leca -- detalii aici: JUDEȚUL CONSTANȚA. O rulotă din Vama Veche, cuprinsă de flăcări: incendiul s-a extins și la o casă

Acum câteva zile, o familie de la noi din comună a rămas...pe stradă. În doar câteva ore, un incendiu devastator a mistuit tot ceea ce a construit familia Leca într-o viață. Au reușit să se salveze la timp, dar și-au pierdut complet căminul precum și toate bunurile pe care le aveau.

Suntem o comunitate în care oamenii sunt alături de semenii lor care trec prin momente grele. Și vrem să ajutăm!

Alături de Primăria comunei Limanu prin Compartimentul de Asistență Socială le suntem aproape acestor oameni. Prima problema, mai exact un spațiu de locuit s-a rezolvat. De asemenea, de mâine, locul incendiului va fi curățat și vor fi îndepărtate ruinele casei de către angajații serviciului Limanu Verde.

Însa, nevoile acestei familii sunt uriașe în acest moment și orice gest de ajutor contează enorm. O donație financiară sau anumite materiale de construcții, electrocasnice sau mobilier, fie chiar ajutor voluntar pentru reconstrucția unei mici locuințe - toate acestea contribuie la susținerea unei familii care a pierdut tot ce avea în doar câteva ore.

Cel care a făcut focul într-un mod atât de iresponsabil este reținut de Politie, însă acest lucru nu diminuează drama pe care o traversează acești oameni.

Este important sa ne mobilizam și să oferim cât putem din ceea ce avem. Gândiți-vă ca oricare dintre noi ar fi putut să fie în locul acestei familii, iar ruinele din care încă iese fum să fie ale casei noastre!

Haideți, oameni buni, să sprijinim familia Leca și să le fim aproape în acesta perioadă grea a vieții lor. Fiecare, cum și cu ce poate!

Pentru ca puțin de la noi, cu puțin de la voi...înseamnă mult mai mult decât ceea mai au acum acești oameni. Mai exact: absolut nimic! Poate doar speranța că vor avea, cândva, un acoperiș deasupra capului!

Pentru ca știm că sunt mulți cei care și-au oferit ajutorul, dar nu știu unde sa îl acorde - noi, Asociația People are People, punem la dispoziția tuturor celor care vor să fie alături de familia Leca următoarele conturi pentru donații financiare:

Asociația People are People - Vama Veche, CIF 39362839

lei: RO14BACX0000001625887002 - Unicredit Bank Mangalia

euro: RO84BACX0000001625887003 - Unicredit Bank Mangalia

Colaboram cu serviciul de Asistenta Sociala al Primăriei Limanu, iar sumele strânse vor fi utilizate pentru a susține nevoile prioritare ale acestor oameni.

De asemenea, atât noi cât și doamna Simona Georgescu - reprezentantă a Compartimentului Asistență Socială, suntem disponibili oricând pentru a va îndruma privind orice ajutor non-financiar pe care sunteți dispuși sa îl oferiți. Ne referim la bunuri sau servicii pe care considerați ca le puteți dona.

Ne găsiți la următoarele numere de telefon : 0756 712 404 sau 0741 225 737

Toate sumele de bani, dar și toate donațiile care se vor strange, vor fi utilizate în mod transparent, astfel încât comunitatea să fie implicată permanent în acest gest colectiv de empatie și susținere reciprocă.

Vă multumim anticipat pentru fiecare gând bun, donație și ajutor pe care îl veți face pentru acești oameni!”, este mesajul transmis pe o rețea de socializare de Asociația People are People - Vama Veche.


Sursă foto: Facebook Asociația People are People - Vama Veche

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233