dobroge.tv

Live

Răsfăț pentru doamne și domnișoare în luna mărțișorului: lucrătorii din HoReCa au pregătit oferte și pachete promoţionale

Publicitate

Răsfăț pentru toate doamnele și domnișoarele de 1 și 8 Martie. Din cauza pandemiei, restaurantele au fost nevoie să caute soluții. Petrecerile de altă dată au fost înlocuite cu mesele restânse. Însă cele care vor să serbeze ziua femeii la malul mării, o pot face în cadrul unui hotel. Operatorii din turism s-au pregătit şi ei cu pachete promoţionale care includ acces la SPA.

Pandemia și-a pus serios amprenta pe domeniul HoReCa. Hotelierii dar și patronii de restaurante au fost puternic afectați iar încasările au scăzut considerabil. Singura lor speranță sunt sărbătorile. Însă chiar și așa au rămas restricțiile, lucru care îi obligă să limiteze numărul persoanelor care intră în restaurant sau sunt cazate.

Luminița Vrabie, șef de sală restaurant: Anii trecuți organizam petreceri. Anul acesta nu se poate și vor sta restrânși la masă fără prea mare petrecere.

Reporter: Cum se desfășura o petrecere în anii precedenți?

Luminița Vrabie, șef de sală restaurant: Se uneau mai multe firme, făceau cu formație. Lumea se distra.

Acum avem o cină care se încadrează în prevederile legale. Anii trecuți aveam o petrecere pe care anul acesta nu ne permitem să o organizăm”, a declarat Costina Ciorbaru, manager hotel de patru stele.

Chiar dacă petrecerile de altă dată vor fi doar o amintire anul acesta, managerii de restaurant au pregătit câteva oferte pentru doamnele și domnișoarele care vor să sărbătorească de 8 Martie.

Ne gândim și la o ofertă pentru 8 martie, un meniu special pentru doamne. Restaurantul este deschis la capacitatea de 30%. Vom respecta regulile și sper să vină în număr cât mai mare”, a mai declarat Luminița Vrabie, șef de sală restaurant.

Restaurantele s-au pregătit și vor respecta toate regulile de pandemie. Însă doamnele și domnișoarele au un motiv de bucurie. La masă masca de protecție nu este obligatorie așadar ele își pot etala machiajul de sărbătoare.

Pachete atractive au pregătit și hotelierii, atât pentru 1, cât și pentru 8 Martie.

Avem un pachet special care se numește chiar Celebrating Women. Încercăm să sărbătorim toate doamnele și domnișoarele care doresc să ne calce pragul. Pachetul include două nopți de cazare cu mic dejun inclus cu cină specială”, a mai declarat Costina Ciorbaru, manager hotel de patru stele.

Ofertele includ și anumite terapii. Așa că cine dorește mai mult răsfăț îl poate primi la centrul SPA.

Este o terapie de 90 de minute mai specială. Se efectuează cu ulei de ciocolată, are un ritual mai deosebit și este foarte placută pentru doamne”, a mai declarat Costina Ciorbaru, manager hotel de patru stele.

Domnii care au vrut să-și surprindă soțiile sau iubitele au ales o vacanță la munte de 8 Martie. Agenții de turism spun că pentru această sărbătoare au fost făcute deja mai multe rezervări.

Prețul minim este undeva la 460 de lei pentru pachet pentru două persoane și duce până la 800 de lei când vorbim de un hotel de cinci stele sau patru stele, cu servicii diferite, în funcție de solicitările clienților”, a declarat Cristian Bărhălescu, director agenție de turism.

Indiferent unde vor alege să petreacă 1 sau 8 Martie, doamnele nu trebuie să uite regulile sanitare impuse dar și de distanțarea socială.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233