dobroge.tv

Live

Zeci de doamne din Constanța au petrecut Ziua Femeii la coadă la Casa de Pensii

Publicitate

La coadă la Casa de Pensii. Așa au petrecut Ziua Femeii zeci de doamne din Constanța. Fiecare a venit să-și rezolve diferite probleme. Numai că din cauza pandemiei și a numărului limitat de persoane care au voie să intre în instituție, oamenii au fost nevoiți să aștepte câteva minute bune afară.

Nicio zi fără cozi la ghișeele instituțiilor de pe litoral. Zeci de constănțeni au așteptat la coadă în fața Casei de Pensii.

Cozile la instituțiile statului nu lipsesc nici de 8 martie. De Ziua Femeii, zeci de persoane s-au încolonat încă de la primele ore pentru a rezolva diferite treburi la ghișeu.

Oamenii au stat și câte o oră pentru a intra în instituție. Fiecare a venit pentru a-și rezolva diferite probleme.

Constănțeancă: Cuponul de penise trebuie să-l iau și stau la coada asta mare.

Reporter: De cât timp?

Constănțeancă: De destul timp. Pentru cuponul de penise mi-a spus să stau aici.

Reporter: Așteptați de mult?

Constănțeancă: De vreo oră.

Reporter: Cum merge?

Constănțeancă: Sugestia ar fi să fie mai mulți angajați. Nu sunt de vină cei dinăuntru, ci faptul că sunt prea puțini.

Reprezentanții Casei de Pensii spun că această aglomerație se datorează faptului că în interiorul instituției nu au voie decât câteva persoane.

Accesul se face limitat în funcție de numărul ghișeelor, astfel încât să se poată respecta distanța de un metru și jumătate - doi metri între beneficiari. Unii dintre aceștia vin și cu aparținători, astfel încât suntem nevoiți să intervenim pentru a limita accesul și pentru a păstra această distanțare fizică atât de necesară”, a declarat Kristina Mutiș, purtător de cuvânt Casa Județeană de Pensii Constanța.

Cozile se formează și din cauză că nu toți știu să folosească tehnologia și aleg să vină direct la ghișeu pentru a-și rezolva problemele.

O mare parte a beneficiarilor noștri preferă să se prezinte personal la ghișeele instituțiilor noastre, în ciuda faptului că orice solicitare poate fi transmisă pe e-mail, prin poștă sau prin intermediul contului deschis pe portalul Casei Naționale de Pensii Publice”, a mai declarat Kristina Mutiș, purtător de cuvânt Casa Județeană de Pensii Constanța.

Autoritățile îi roagă în special pe vârstnici să evite aglomerațiile. Dacă totuși nu au de ales și este necesar să stea la coadă, oamenii sunt rugați să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233