dobroge.tv

Live

Aglomerație la Casa de Pensii: zeci de constănțeni au așteptat în fața instituției

29 martie 2021
Publicitate

Nicio zi fără coadă la ghișeele statului. Nevoiți să își rezolve diferite probleme, oamenii vin de la primele ore ale dimineții la Casa de Pensii din Constanța. Ar avea la dispoziție și alte variante, cum ar fi să trimită documentele prin poștă sau e-mail, numai că nu toți se împacă cu tehnologia. Iar din cauza pandemiei și a numărului limitat de persoane care au voie să intre în instituție, oamenii au fost nevoiți să aștepte câteva minute bune afară.

Chiar și în pandemie, românul nu renunță la tradiționala coadă de la ghișee. Iar Casa Județeană de Pensii din Constanța este una dintre instituțiile la care oamenii preferă să meargă personal în loc să apeleze la tehnologie.

Am treabă la ghișeul 6 ca să iau cuponul de pensie de pe luna martie”, spune un constănțean.

Încă din prima zi a săptămânii, pensionarii au format cozi la ghișee pentru a-și rezolva problemele. La primele ore, erau mai bine de 20 de persoane.

Reprezentanții instituției spun că oamenii au la dispoziție mai multe variante, în loc de statul la coadă. Preferă, în schimb, să vină personal.

Orice solicitare adresată Casei Județene de Pensii Constanța poate fi trimisă prin poștă, curier sau e-mail. De asemenea, înscrierea la pensie se poate face prin telefon”, a declarat Kristina Mutiș, purtător de cuvânt Casa Județeană de Pensii Constanța.

Doar că aceste variante nu sunt acceptate de toți constănțenii, în special de cei în vârstă.

Noi suntem mai puțin informați cu tehnologia. Noi la țară suntem mai..”, spune un bărbat.

Conducerea Casei de Pensii Constanța îi roagă pe cetățeni ca, în cazul în care nu folosesc poșta sau internetul pentru a-și rezolva problemele, să respecte regulile impuse de pandemie atunci când vin la instituție.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233