dobroge.tv

Live

Sensurile unice le dau bătăi de cap constănțenilor: trei străzi au devenit astăzi cu sens unic, iar unii șoferi s-au trezit că merg pe contrasens

06 aprilie 2021
Publicitate

Nervi întinși la maximum și multe claxoane. Trei străzi din Constanța au devenit de astăzi cu sens unic. Noua schimbare i-a „zăpăcit” pe șoferi care s-au trezit că merg pe contrasens. Conducătorii auto s-au arătat nemulțumiți și spun că nu știau că drumul are acum un singur sens.

Sunt imagini care surprind nedumerirea constănțenilor, dar și încălcarea legii. Deși a fost avertizată de polițiști că circulația a fost modificată, șoferița și-a continuat fără probleme drumul pe contrasens. Și alți conducători auto au fost dezorientați și puși să facă manevre de întoarcere în mijlocul intersecțiilor. Fapt care a adus nemulțumiri și multe claxoane.

E o aiureală totală. Se aglomerează tot orașul, nu ne ajută cu nimic”, spune un constănțean.

De astăzi, trei artere importante din Constanța și-au modificat circulația. Astfel că străzile Nicolae Iorga, Poporului și Ion Rațiu vor fi de acum înainte cu sens unic.

Numai sensuri unice. Unde nu mai e sens unic?”, spune un constănțean.

Și taximetriștii sunt revoltați și spun că sunt nevoiți să își schimbe rutele.

Și pentru noi, ocolim de știm de noi, tot orașul ăsta. Ocolim inclusiv când mergem la o comandă, inclusiv când ducem clienții acasă”, spune un taximetrist.

Cu siguranță că e de ocolit. Dacă ai ratat o stradă, te învârți în tot cartierul”, spune un constănțean.

Autoritățile susțin că aceste măsuri de resistematizare sunt menite să fluidizeze traficul. Pe lângă implementarea sensurilor unice, municipalitatea lucrează la un proiect care presupune crearea unor noi spații de parcare. Până atunci însă, șoferii trebuie să se adapteze noilor condiții și să respecte regulile de circulație ale fiecărei zone.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233