Live

CONSTANȚA. Continuă distribuirea pachetelor cu produse de igienă și a ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate

CONSTANȚA. Continuă distribuirea pachetelor cu produse de igienă și a ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, anunță că începând cu data de 12 aprilie 2021, de luni până vineri, între orele 8:00 – 15:00, la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, va continua acțiunea de distribuire a pachetelor cu produse de igienă și a ajutoarelor alimentare acordate în baza Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2019/2021 pe listele suplimentare.

În conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării POAD, produsele de igienă și ajutoarele alimentare nedistribuite pe listele inițiale se pot distribui pe liste suplimentare persoanelor cu handicap grav, adulți și copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidențial, publice sau private și care nu au altă sursă de venit decât indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav.

Pachetele se ridică personal de către persoanele cu handicap grav sau de către asistenții personali ai acestora, pe baza actului de identitate în original și a copiei după certificatul de încadrare în gradul de handicap grav valabil.

Campania de distribuire a produselor se va desfășura cu respectarea tuturor prevederilor legale privitoare la prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARSCOV-2.

Pentru buna desfășurare a activității în contextul epidemiologic actual, vă rugăm să păstrați distanța corespunzătoare față de persoanele din jur, pentru a nu pune în pericol sănătatea dumneavoastră și a celorlalți beneficiari. Pentru informații suplimentare vă rugăm să apelați numerele de telefon 0341.448.530 și 0341.454.669.


Sursă foto: Primăria Constanța

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

Semnal de alarmă al unui medic de familie, din Constanţa. Un test de COVID făcut la un laborator era pozitiv, alte două teste arată că medicul nu era infectat: ''Probele nu sunt lucrate corect''

Caz revoltător la Constanţa. Un medic de familie s-a chinuit să demonstreze că nu este infectat cu virusul...

CONSTANȚA. Este nevoie de sânge: donatorii sunt așteptați sâmbătă la Centrul de Transfuzii Sanguine

În centrele de transfuzii din țară, este mare nevoie de sânge. Pacienții cu boli grave: copii, adulți sau...

CFR Călători suplimentează trenurile în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai

În perioada 30 aprilie – 4 mai 2021, cu prilejul minivacanței de Paște și a zilei de 1 Mai, CFR Călători va...

Piața Agroalimentară Griviței a fost închisă pentru igienizare: unii constănțeni, nemulțumiți de această decizie

Înarmate cu mături, furtunuri și găleți cu apă, muncitorii au început curățenia încă de dimineață.Dacă...

Hotelurile de la malul mării, pregătite de minivacanța de 1 Mai: peste 100 de unități de cazare vor fi deschise

Sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape, iar vestea deschiderii stațiunilor a adus speranță pentru hotelieri...

Primăria Constanța a montat mai multe coșuri de gunoi prin oraș: „Cu toții ne dorim un oraș curat, prin care să ne plimbăm cu plăcere”

Cosurile de gunoi sunt esențiale pentru păstrarea unui oraș curat. Prezența acestora în toate cartierele din...

Casa d’Italia, lăsată în uitare: imobilul se află într-o continuă degradare, iar din păcate, nimeni nu se ocupă de îngrijirea lui

Casa d’Italia este clădirea în care, la Constanța, în perioade diferite, a funcționat Consulatul Italiei. În...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233