dobroge.tv

Live

Aglomerație la Casa de Pensii: zeci de constănțeni au așteptat și câte o oră pentru a intra în instituție

12 aprilie 2021
Publicitate

Din nou aglomerație în fața Casei de Pensii Constanța. Cum în clădire intră un număr limitat de persoane în contextul măsurilor impuse de pandemie, mulți constănțeni au așteptat afară, zeci de minute. Însă reprezentanții instituției spun că oamenii pot solicita sau transmite documentele necesare și online sau prin poștă.

De o oră stau”, spune o constănțeancă.

Nicio zi fără cozi la ghișeele instuțiilor. Zeci de constănțeni au așteptat la rând în fața Casei de Pensii. Oamenii au stat și câte o oră pentru a intra în instituție. Problemele de sănătate sau vârsta au pălit în faţa nevoii de a rezolva anumite probleme.

Mă dor genunchii”, spune o constănțeancă.

Pentru unii a devenit deja o normalitate să aştepte la ghişeele statului. În plus, mereu se poate şi mai rău, spun unii oameni.

Ce să facem, ne-am obișnuit să așteptăm la rând”, spune un constănțean.

Oamenilor încolonaţi în fața instituției li se adaugă și zecile de persoane aflate în interior. Acestea au venit dis de dimineață pentru a rezolva diferite probleme.

Cozile se formează și din cauză că nu toți știu să folosească tehnologia și aleg să vină direct la ghișeu pentru a-și rezolva problemele, spun reprezentanţii instituţiei.

Orice solicitare adresată instituției noastre poate fi trimisă prin poștă, curier, e-mail sau prin portalul Casei Naționale de Pensii Publice. Mulți beneficiari însă, preferă să se prezinte fizic la ghişeele noastre”, a declarat Karina Mutiș, purtător de cuvânt Casa Județeană de Pensii Constanța.

Autoritățile îi roagă în special pe vârstnici să evite aglomerațiile. Dacă totuși nu au de ales și este necesar să stea la coadă, oamenii trebuie să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233