dobroge.tv

Live

Iepurașul, cadoul perfect de Paște: la Delfinariul din Constanța, 20 de urecheați vor putea fi adoptaţi sau cumpăraţi contra unei sume modice

14 aprilie 2021
Publicitate

Iepuraşii sunt simbolul sărbătorilor pascale. În această perioadă, la Delfinariu, aceştia vor fi scoşi la vânzare sau chiar spre adoptaţie. Cei mai încântaţi sunt copiii, care nu ar concepe sărbătorile fără micii urecheaţi.

Paştele ortodox se apropie cu paşi repezi, iar părinții deja se gândesc la ce să le ofere micuților. Cine vrea un cadou inspirat şi în temă cu sărbătorile are posibilitatea să cumpere sau să adopte un iepuraş. Acest urecheat pe care îl vedeţi în imagini este extrem de sociabil. Micul animăluţ nu s-a lăsat intimidat de echipa de filmare.

Un cadou ideal pentru sărbătorile Pascale ar putea fi, bineînțeles, un urecheat. De aceea, la Delfinariu vor fi scoși spre vânzare 20 de exemplare. Cei care doresc să cumpere vor vedea anunțul postat pe pagina oficială.

Animalele provin de la un constănțean. Acesta i-a lăsat la Microrezervația din cadrul Centrului Muzeal de Științe ale Naturii. Micile mamifere s-au înmulţit, iar acum angajații le caută stăpâni.

Suntem dornici ca aceste animale să ajungă bine și dorim să le oferim spre adopție. Firește că există și varianta în care aceste animale ar fi vândute”, a declarat Adrian Bîlbă, director Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Iepuraşii sunt companioni ideali. Nu necesită îngrijire specială, nu fac mizerie şi sunt extrem de drăgălaşi.

Nu sunt animale pretențioase, care să necesite un anumit regim alimentar. În general, ei sunt hrăniți cu lucernă, cu paie, cu iarbă proaspătă, salată, fructe, legume”, a declarat Raluca Grigore, muzeograf.

Cei mai încântaţi sunt copiii. Până la urmă, nu există Paşte fără iepuraşi.

Reporter: Credeți că este un cadou bun pentru Paște?

Constănțence: Normal. E iepure, sărbători Pascale, se leagă.

În ultima vreme, tot mai mulţi oameni optează pentru iepuri ca animale de companie. Însă, cine îi cumpără trebuie să îşi asume responsabilitatea. Cu minimul de îngrijire, iubitorii de animale îşi asigură un prieten pentru mulţi ani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233