dobroge.tv

Live

Sudul litoralului se pregătește intens pentru 1 Mai și Paște: muncitorii sunt peste tot, de la hoteluri și până la terase stradale

15 aprilie 2021
Publicitate

De la un capăt la altul, litoralul se pregătește pentru 1 Mai. Anunțul privind relaxarea măsurilor restrictive pe litoral, pentru perioada Paștelui, i-a băgat în priză pe hotelieri. Vama Veche - campioana distracției de 1 Mai se pregăteşte să ia faţa cluburilor din Mamaia. Terasele din Vamă și nisipul fin al plajei vor ține loc ringurilor de dans din cluburile de fițe, închise din cauza pandemiei.

Văzută de pe faleza înaltă, Vama Veche arată așa cum o visam cu toții: frumoasă și sălbatică. În jur de 80 de unități de cazare vor primi turiști în minivacanța de 1 Mai și Paște. Unii și-au făcut rezervări în Vama Veche din ianuarie.

Turism și-n timp de pandemie putem să facem dacă respectăm toate regulile și toate condițiile care ne sunt impuse. Ideal era pentru tot tineretul să fie deschise cluburi, să fie deschise nopțile, să fie deschisă petrecerea de Vamă care era consacrată”, a declarat Mugur Cristea, patron pensiune.

În Jupiter și-n Venus sunt muncitori la tot pasul: și la hoteluri, și la restaurante, și la terasele stradale. Patronii din sudul litoralului spun că vor reuşi să ţină pasul cu staţiunea de fiţe Mamaia, la numărul de turişti.

Vom încerca, vorbind pe partea hotelieră, să-i separăm un pic. Cu o cameră da, una nu. Să nu separăm jumătate de hotel să fie ocupat, jumătate închis”, a declarat Levent Beghin, patron hotel.

Marea durere este lipsa cluburilor. În mod tradițional, de 1 Mai, toate stațiunile răsunau de chefuri până dimineața, în zori. Acum, ringurile de dans vor fi goale peste tot.

În perioada asta de 1 Mai, câștigătoare ca destinații erau Mamaia și Vama Veche. Toată stațiunea și toată Constanța beneficia de faptul că clubberii veneau și petreceau măcar o noapte într-un club sau la un party”, a declarat Anca Nedea, hotelier.

Aproape 60.000 de locuri de cazare sunt pregătite anul acesta, de 1 Mai și Paște, la mare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233