dobroge.tv

Live

Piața Agroalimentară Griviței a fost închisă pentru igienizare: unii constănțeni, nemulțumiți de această decizie

19 aprilie 2021
Publicitate

S-a încheiat seria igienizărilor făcute în piețele din oraș. Ultima pe lista Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat a fost Piața Griviței, care este acum pregătită să îi primească pe clienți în condiții decente. Oamenii sunt mulțumiți de curățenie, însă recunosc că aveau nevoie astăzi de diferite produse pe care nu și le-au putut procura din cauză că era închis. Unii constănțeni spun că momentul ales pentru igienizare este nepotrivit, mai ales că se apropie cu pași repezi Sărbătorile Pascale.

Înarmate cu mături, furtunuri și găleți cu apă, muncitorii au început curățenia încă de dimineață.

Dacă este luni, este zi de igienizare a piețelor din oraș. Astăzi a venit rândul Pieței Griviței.

Curățenia este privită în general cu ochi buni de către constănțeni, însă igienizarea din Piața Griviței a iscat și nemulțumiri. Unii oameni sunt de părere că nu trebuia făcută atât de aproape de sărbători, întrucât aveau de gând să facă cumpărături pentru Paște.

Păi aveam și eu puțină treabă să vedem ce luăm de sărbători. Deci toată piața, uitați, nu e nimeni aici! Trebuia făcută înainte, în pandemie, când era piața închisă. Nu acum înainte de Paște”, spune un constănțean.

Da, trebuia, dar e perioada asta acum cu Paștele. Știți, toată lumea vine, se uită”, spune o constănțeancă.

Nemulțumiri vin și din partea celor care voiau să folosească toaleta, dar au constatat că și aceasta este închisă, deși se află în exteriorul pieței agroalimentare. Grupul sanitar a fost reabilitat și dat în folosință la sfârșitul săptămânii trecute.

Tocmai asta mă uitam. Este închisă și asta era non-stop. De ce oare? Dacă este închisă, să aducă d-alea mobile”, spune un constănțean.

Piața Griviței se redeschide marți dimineață. Cu aceasta, s-a încheiat curățenia de primăvară organizată de Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat în cele cinci piețe din municipiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233