dobroge.tv

Live

Stațiunea Mamaia este pregătită pentru turiști: relaxarea restricţiilor le dă aripi şi speranţe afaceriştilor

23 aprilie 2021
Publicitate

Și în stațiunea Mamaia au început pregătirile. Relaxarea restricţiilor de weekend a dat startul deschiderii staţiunilor pentru Paște şi 1 Mai. Patronii de restaurante și terase au început pregătirile. Mai ales că din această seară vor putea funcționa până la ora 22.00. Și plajele se pregătesc cu şezlonguri pentru turiştii care vor ajunge la mare.

De mult n-a mai avut Constanța un indice sub 3 la mia de îmbolnăviri. Relaxarea restricţiilor le dă aripi şi speranţe afaceriştilor din staţiuni care au intrat imediat în priză. Mai sunt câteva zile până la 1 Mai şi sunt multe de făcut.

De 1 Mai va fi deschis tot! Tot, tot, tot, tot. Pentru că, până la urmă, primim o veste bună. Drept urmare, am luat hotărârea să intrăm în forță pentru a deschide toate unitățile noastre de cazare, de pe plajă, beach bar-uri, șezlongurile să le amplasăm, să deschidem restaurantele”, a declarat Tiberiu Țuhașu, operator plajă.

Patronii de terase și restaurante spun că normal ar fi ca ora de închidere să fie împinsă cât mai mult în noapte.

Ora 00.00 noaptea este o oră cât de cât bună pentru a ne face treaba. Vine omul la mare, turistul, dacă îl bani în casă la ora 18.00 sau 20.00 pentru ce mai vine? Așa mai bine stă acasă”, spune Codruț Stuparu, patron terasă.

Turiștii și-au făcut deja rezervare pentru perioada sărbătorilor pascale.

Deja ritmul rezervărilor este unul care este în creștere evidentă. Mamaia, Mamaia Nord, Vama Veche sunt stațiunile cele mai solicitate și vom avea turiști pe Litoral și deschiderea sezonului 2021”, a declarat Corina Martin, agent de turism.

Un sejur de trei nopți de cazare pentru două persoane, fără mic dejun, costă de la 345 de lei la un hotel de două stele din Mamaia. Prețurile cresc în funcție de stațiune, servicii incluse, dar și de stelele unitățile de cazare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233