dobroge.tv

Live

APEL UMANITAR

JUDEȚUL TULCEA. Luisa și Bogdănel au nevoie de ajutorul nostru: micuții își doresc să aibă o casă, unde să locuiască împreună cu părinții. Haideți să-i ajutăm

JUDEȚUL TULCEA. Luisa și Bogdănel au nevoie de ajutorul nostru: micuții își doresc să aibă o casă, unde să locuiască împreună cu părinții. Haideți să-i ajutăm
24 aprilie 2021
Publicitate

În timp ce alți copii se joacă și se bucură de cei mai frumoși ani ai lor, fără griji și greutăți, Luisa, o fetiță de doar opt anișori, din satul Sarinasuf, județul Tulcea, trece prin momente grele. Micuța, fratele ei mai mic, Bogdănel și părinții lor, sunt nevoiți să locuiască împreună cu bunica și unchiul, într-o casă veche, construită din pământ și acoperită cu stuf, mult prea răcoroasă pentru vremea de afară.

Luisa nu a avut niciodată haine frumoase sau colorate, pentru că, din puținul lor, părinții cumpără îmbrăcăminte unisex, în culori neutre, pentru a se asigura că-i vor veni și lui Bogdănel când va mai crește. Mai mult decât atât, cei mici nu au avut jucării și o copilărie precum cea a altor copii.

Fetița este acum la școală și este prima din clasa ei. A atras atenția prin istețimea și potențialul imens pe care în are.

Părinții încearcă din răsputeri să le ofere celor mici cele mai bune condiții, muncind cu ziua în sat, în agricultură, la fermele din apropiere. Și-ar dori să-și găsească locuri de muncă permanente, cu venituri stabile pentru ca cei mici să poată primi cele necesare. Însă vremurile sunt grele, iar în ciuda eforturilor, nu au prea multe oportunități.

În ajutorul lor, a fost creată o pagină de Facebook, numită „O casă și un viitor pt Luisa și Bogdan (Casanr5)”, prin intermediul căreia sunt strânse donații pentru a le putea oferi celor mici un acoperiș deasupra capului.

Orice ajutor este bine venit, fie că este vorba despre o donație financiară sau despre obiecte de uz casnic, haine sau materiale de construcții. De asemenea, sunt așteptați și voluntari care doresc să participe la reconstrucția casei pentru familia greu încercată. Mai multe detalii, pe pagina special creată pentru ei.

Pentru Luisa și frățiorul ei (Bogdan) ceea ce facem #NOI este șansa la o viață mai bună, iar pentru noi... pentru noi o puteți considera ca o misiune, o nouă misiune!

Misiunea de a schimba realitatea cu care se confruntă în prezent acești copii sau, mai bine zis, de a le da șansă la o viață normală. O viață în care ei să plece în lume cu șanse egale în fața oricărui alt copil crescut într-o familie obișnuită și pregătit de-a lungul vieții pentru a se descurca în aceeași realitate înconjurătoare.

Fiecare cărămidă așezată la temelia acestei case este în același timp și o cărămidă așezată la viitorul acestor copii. Cu cât mai mulți ne implicăm cu atât mai ușor ne va fi așa că vă aștept alături de mine în număr cât mai mare pentru a finaliza o nouă misiune și pentru a merge mai departe”, este mesajul postat pe pagină.


Sursă foto: Facebook „O casă și un viitor pt Luisa și Bogdan

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233