dobroge.tv

Live

Oamenii s-au mobilizat și au reușit. Trupul constănțeanului ucis în Spania, adus acasă. Soția și copiii lui îl pot înmormânta creștinește

Oamenii s-au mobilizat și au reușit. Trupul constănțeanului ucis în Spania, adus acasă. Soția și copiii lui îl pot înmormânta creștinește
30 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

După săptămâni de chin, luptă și suferință, Rodica poate răsufla ușurată. Femeia a reușit să aducă în țară trupul neînsuflețit al soțului ei, ucis cu sânge rece în Spania. Acum, împreună cu copiii, își pot lua rămas bun și îl pot conduce pe ultimul drum.

Disperată, la jumătatea lunii aprilie, Rodica a lansat un apel către cei ce vor și pot să o ajute, iar Dobrogea TV a preluat cazul pentru a-l aduce în atenția constănțenilor. Oamenii s-au mobilizat și i-au oferit acesteia sprijin și ajutor în această „luptă” care părea din ce în ce mai greu de câștigat. Însă, mânată de dorința de a i se face dreptate, și ajutată de oameni binevoitori, astăzi a reușit să aducă trupul în țară.

Fiica Rodicăi a anunțat pe rețelele de socializare că trupul neînsuflețit al tatălui ei a ajuns acasă, iar cei ce l-au cunoscut sau doresc să-și ia rămas bun de la acesta, sunt așteptați la capela mortuară din localitatea Cobadin, județul Constanța, situată pe strada Albinelor, nr. 13.

Bună ziua, azi după ora 12, ajunge în țară trupul neînsuflețit al tatălui meu. El va fi depus la capela mortuară din localitatea Cobadin (strada Albinelor, nr. 13), iar mâine va avea loc slujba de înmormântare. Cine dorește să îi aprindă o lumânare sunt așteptați. Mulțumesc! AMIN!”, transmite Roxana.

Reamintim că Dacu Cezar, din Constanţa, a fost înjunghiat mortal pe 1 aprilie, la ora 23:00, pe pasarela Paseo Reina Victoria din Santurtzi (Bilbao), lângă portul pescăresc, scria presa spaniolă. În acest caz, oamenii legii au arestat doi tineri de 19 ani şi unul de 17 ani. Poliţiştii spanioli încă cercetează împrejurările în care a avut loc crima. Din cauză că ancheta nu se încheiase, femeia nu reușea să primească trupul neinsufleţit al soţului său.

Soţia bărbatului de 51 de ani a lansat un apel pe Facebook, pentru cei care cunosc un avocat în Spania care să-i ajute să o reprezinte, să poată afla în ce stadiu este ancheta deoarece autoritățile spaniole nu au comunicat foarte mult cu reprezentantul firmei de repatriere.

CITEȘTE ȘI: Calvarul unei femei din Constanţa. Nu-şi poate aduce în ţară soţul ucis de două săptămâni, în Spania, deşi a strâns banii pentru repatriere: ''Ne-ai lăsat ai nimănui''

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233