dobroge.tv

Live

Amintiri cu iepurași: studiourile foto au pregătit pachete de sărbătoare, la prețuri care mai de care mai atractive

30 aprilie 2021
Publicitate

Printre ouă colorate şi iepuraşi. Aşa își pozează părinții copiii cu ocazia sărbătorilor pascale. Studiourile nu au dus lipsă de clienți în această perioadă. Fotografii au pregătit pachete atractive, ca atât cei mari, cât și cei mici să se bucure de amintiri frumoase.

Maria şi Anastasia sunt verişoare. Pentru ele, este prima dată când au venit la un studio foto. Decorul de basm le-a încântat pe cele două fetițe, care le-au oferit iepurașilor din pluș multe zâmbete și îmbrățișări.

Reporter: Şi cum vi s-a părut?

Maria: Minunat, mi-a plăcut foarte mult.

Anastasia: Totul îmi place.

Reporter: Nu ți-ai găsit un obiect preferat?

Anastasia: Ba da, ăsta îmi place mult. Iepuraşul.

Cele două fundaluri din studio, realizate pentru sărbătoarea Paștelui, au fost atent create pentru bucuria copiilor.

Am zis că totuși cel mai frumos ar fi să creez ceva care este diferit de tot ce am văzut pe internet. Și de aici am plecat de la ideea de a face un fundal de lemn cu diferite elemente. Flori, pentru că suntem în perioada Paștelui, a primăverii și atunci de aici a plecat totul”, a declarat Costel Covaci, fotograf.

Încântați sunt și părinții care se bucură că micuții lor adună amintiri. Tocmai din acest motiv, fotografii s-au gândit să le facă și o surpriză clienților și să le ofere un album.

Eu zic că este un cadou pe care îl primesc cu drag pentru că majoritatea nu se așteaptă. Noi am încercat să nu le spunem, decât în momentul în care le livrăm pozele, să primească și acel album ca să fie ca un bonus din partea firmei – ceva drăguț de Paște”, a mai declarat Costel Covaci, fotograf.

Suntem la final de sezon pentru Paște și sperăm că vor veni următoarele ședințe cu diverse tematici în fiecare lună. Încercăm să facem cu tematică de primăvară, ne axăm foarte mult și pe partea de modelling, fotografii de produs”, a mai declarat Costel Covaci, fotograf.

Prețurile pornesc de la 150 de lei pentru o ședință cu 20 de fotografii editate. Pentru cei care nu au apucat să imortalizeze aceste momente de sărbătoare, decorul va fi păstrat și săptămâna următoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233