dobroge.tv

Live

DISTRACȚIE LA MARE, PRINTRE RESTRICȚII

Deși cluburile sunt închise, turiștii au alternative: în Mamaia se pot plimba cu telegondola, iar în port sunt pregătite vasele de croazieră

30 aprilie 2021
Publicitate

Această minivacanță va fi atipică pe litoral. Petrecerile sunt interzise, iar circulația pe timpul nopții este restricționată. Asta nu înseamnă că cei veniți la mare nu pot avea o vacanță plăcută. Distracții sunt la tot pasul, pentru cei aflați la malul mării.

Turiștii au început să vină pe litoral de vineri dimineață, din diferite colțuri ale țării. Chiar dacă vremea nu este încă suficient de caldă pentru plajă, oamenii au alternative. În stațiunea Mamaia, primii turiști au admirat stațiunea de sus, din telegondolă. În port, vasele de croazieră sunt pregătite și așteaptă primii oameni dornici de scurte aventuri pe mare.

Șase persoane, cu înnoptat la bord. Înseamnă plecat sâmbătă dimineață și întors duminică seara. Asta ajunge la 2.000 de ron”, a declarat Adrian, organizator croaziere.

Tarifele sunt accesibile oricui. Pentru 30 de minute, turiștii nu trebuie să scoată prea mulți bani din buzunare. Situația se schimbă însă pentru cei care vor să petreacă în larg. Un vas de croazieră a pus la dispoziție amatorilor de distracție petreceri exclusiviste, în limita locurilor disponibile.

S-a mai redus din COVID-ul ăsta, s-a dat drumul și la chestiile astea”, spune un constănțean.

Și la microrezervație au venit turiști. Cei mai fericiți au fost cei mici, încântați de animalele de acolo.

E încântată și chiar vrem să petrecem cât mai mult timp”, spune un turist.

Mi-a plăcut că am văzut animalele, că am pictat și am fost la locul de joacă”, spune o fetiță.

Însă vedetele de aici sunt caii și poneii. Cei mici sunt dornici să vină la echitație și să învețe trucuri călare. A fost o săptămână plină pentru instructorii de aici, iar acesta este doar începutul.

Suntem deschiși și luni și marți și după aceea toată săptămâna. Pentru plimbări, 10 lei două ture și pentru lecții, avem două tipuri de abonamente. Cel de cinci ședințe, care costă 300 de lei și cel de 11 ședințe care costă 600 de lei”, a declarat Răzvan Dițu, instructor.

Și pentru iubitorii de adrenalină există opțiuni. Aceștia au posibilitatea să închirieze scutere. Pe lângă senzația de libertate pe care o oferă, mersul pe motor este și o alternativă rapidă de deplasare în trafic.

Oricum ar alege să se distreze, oamenii trebuie să țină cont că încă suntem în pandemie. Masca de protecție rămâne obligatorie, la fel și distanțarea fizică. Doar protejându-ne pe noi și pe ceilalți putem avea sărbători liniștite.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233