dobroge.tv

Live

Operațiunea "jos drobul". Constănțencele au luat cu asalt sălile de sport pentru a scăpa de kilogramele în plus luate de Sărbători

04 mai 2021
Publicitate

Sala de sport a devenit cel mai bun prieten al omului după sărbători. După zile în care au mâncat pe saturate bunătăți tradiționale, a venit momentul să se confrunte cu câteva kilograme în plus. Așa că, pe unii constănțeni i-am găsit în sală în a treia zi de Paște. Nu puțini sunt și cei care au ales variante de mișcare în aer liber. Așa că și-au scos bicicletele la o plimbare prin parc

Pe muzică ritmată și cu multă voie bună. Așa și-au început câteva dintre constănțence dimineața. Doamnele care țin la siluetă abia au așteptat reluarea antrenamentelor și s-au înscris la prima clasă de aerobic. Programele sunt echilibrate și vizează toate grupele de mușchi, în funcție de necesitate.

"E importantă în general mișcarea, după sărbători mai ales, dar să fie luată treptat. De obicei vin cu frustrări și mustrări de conștiință și uneori se exagerează. Trebuie luat treptat, ușor și pentru început o oră este de ajuns", a declarat Dina Ivanov, antrenor fitness.

La această sală de sport, de exemplu, pe lângă exercițiile fizice, clienții au parte de programe personalizate de nutriție, dar și de consiliere pshihologică.

"Există și consiliere nutrițională, dacă se dorește, la fel există și consiliere emoțională. Eu sunt și psihoterapeut și atunci lucrez și pe partea asta. Tot ce înseamnă motivație și mâncat emoțional", a completat Dina Ivanov.

Cei care nu vor să scoată bani din buzunar pentru un abonament la sală sau de teamă că se pot îmbolnăvi, pot avea o viață activă în aer liber. Printre preferințele oamenilor se numără plimbările cu bicicleta. La fel de eficiente sunt alergarea în parc, dar şi plimbările în ritm alert.

Indiferent de tipul de sport ales, orice mișcare este benefică pentru sănătate. Specialiștii recomandă în această perioadă nu doar exerciții fizice, ci și o alimentație echilibrată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233