dobroge.tv

Live

Litoralul a "înviat" în minivacanță

04 mai 2021
Publicitate

A fost un weekend plin pe litoral. De la nord la sud, turiștii au luat cu asalt stațiunile, dornici de relaxare. Cei mai fericiți au fost operatorii din Horeca, pentru care minivacanța a fost o gură de aer proaspăt.

Aproape ca în vremurile bune - așa a arătat minivacanța de Paște, pe litoral. La terase, la plimbare sau pe plajă, turiștii au uitat pentru câteva zile de pandemie.

Rezervările la unitățile de cazare au fost făcute încă de acum câteva săptămâni. Motiv pentru care în această minivacanță cu greu au mai găsit turiștii o cameră liberă. Hotelierii spun că sunt mulțumiți de încasările pe care le-au avut în această perioadă.

Și patronii teraselor din Mamaia spun că au avut câstiguri nesperate având în vedere măsurile impuse. Turiștii n-au avut multe distracții așa că băuturile savurate la masă, alături de cei dragi au fost vedetele sejurului.

Agenții de turism privesc cu ochi buni acest început de sezon. În ciuda restricțiilor, oamenii au venit în stațiuni în număr mare. Aceștia speră ca și la vară să fie cel puțin la fel de plin.

Peste 30.000 de turişti au fost prezenți pe litoral în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233