dobroge.tv

Live

Șezlonguri pentru unii, șantier pentru alții. Plajele din Mamaia încă nu-şi pot primi turiştii

07 mai 2021
Publicitate

Sezonul estival bate la ușă, iar pe plaje au început deja să apară amenajările specifice. Vorbim însă despre plajele din Constanța și Năvodari, deoarece în Mamaia este încă șantier. În timp ce unii operatori au început deja să primească primii turiști, cei din Mamaia speră ca lucrările de lărgire a plajelor să fie finalizate cât mai curând ca și ei să se bucure de profit.

Atmosferă de vară - asta găsim pe unele plaje. Umbreluțele, șezlongurile și terasele îi așteaptă pe primii turiști. Pe plajele din Năvodari, încă de la 1 mai au început să apară turiștii. Iar acesta este doar începutul, spun operatorii de aici.

Și pe plajele din municipiu au început să apară amenajările. Cei mai curajoși au ieșit deja să se bucure de soare sau de o băutură la terase.

Altfel stau însă lucrurile în stațiunea Mamaia, perlă a litoralului românesc. Aici, din cauza lucrărilor de lărgire a plajelor, cei care au sectoare de nisip în administrare pot doar să aștepte și să spere.

Reprezentanții agențiilor de turism îi liniștesc pe aceștia. Când vor fi date în folosință, sectoarele de plajă lărgită vor aduce încasări masive.

Plajele din stațiunea Mamaia vor fi mărite cu aproximativ 70 de hectare. Proiectul de înnisipare are o valoare totală de peste 3,8 miliarde de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233